www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 034
1 литър
ПЦП: 52,43 лв.
Aloe Berry Nectar
Нектар от алое вера и червени боровинки
ОПИСАНИЕ

Нектарът от алое и боровинки съдържа всички витамини, минерали, аминокиселини и ензими, които могат да бъдат открити в гела от алое вера (Aloe Vera Gel), плюс полезните свойства на червената боровинка и ябълката. Напитката предлага 90,2% чист стабилизиран гел от алое в успешна комбинация с допълнителни съставки.

Червените боровинки са много богат източник на витамин С и в началото на XIX век се използват широко от моряци, тръгнали на дълги пътешествия, за предотвратяване на скорбут – болест, причинявана от недостиг на витамин С. Индианците пък използват червените боровинки от векове, а днес те са известни като средство за подкрепа на отделителната система. Според изследвания върху полезните качества на червените боровинки, проведени от Американската медицинска асоциация, едно от основните им свойства е, че намаляват вероятността от развиване на остри инфекции на пикочния тракт. Смята се, че благоприятният ефект на дребните плодчета се дължи на съдържащите се в тях фитонутриенти, наречени антоцианидини. Те имат потенциала да възпрепятстват прикрепянето на болестотворните бактерии по епителните клетки на уринарния тракт и така им пречат да разивват инфекции там. В тези плодове се открива и пикногенол – силен антиоксидант, който има ключова роля за задържане на колагена в кожата.

Ябълковият сок е известен със съдържанието си на витамини А и С, както и на калий и пектин. Той притежава особена сладост, която придава приятен аромат и вкус на нектара от алое вера и червени боровинки.

Боровинковият и ябълковият аромат са изцяло натурални и се дължат на смес от пресен сок от боровинки и от сладки, зрели ябълки. Добавили сме само фруктоза (естествена плодова захар), за да постигнем приятен вкус, изкушаващ и възрастни, и деца.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре. Приемайте по 60-120 милилитра всеки ден.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Всички полезни свойства на гела от алое вера, съчетани със сладкия вкус на боровинки.
  • Червените боровинки имат благоприятно действие върху уринарния тракт.
  • Съдържа полезни фитонутриенти.
  • Естествен източник на витамин С и пектин.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org