www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 014
251 мл
ПЦП: 36,79 лв.
Aloe Bath Gelee
Алое гел за вана и душ
ОПИСАНИЕ
Всеки има нужда да разтовари стреса от ежедневието си. Форевър Ливинг го знае и ви предлага душ гела с алое – идеален продукт за ободряваща и освежаваща баня. Основната му съставка е стабилизиран гел от алое вера, получил одобрителния печат на Международния научен съвет за алое. Към него са добавени подбрани билкови екстракти, които успокояват и освежават тялото. Нанесен с ръкавица или естествена гъба от люфа, душ гелът с алое отстранява мъртвите кожни клетки и придава усещане за чистота и свежест. Богатата формула на гела от алое вера прониква в кожата и я овлажнява.

Благодатното влияние не спира дотук. Душ гелът на Форевър не само глези тялото, но и създава усещане за отмора и чистота, ободрява ви и ви позволява да започнете новия ден свежи и жизнени или да завършите отминалия отпочинали и спокойни.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете душ-гела върху люфа или гъба и насапунисайте цялото тяло с леки разтриващи движения. Масажирайте кожата, като нанесете гел колкото е необходимо, за да се почувствате чисти. Енергично подсушете с мека кърпа.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нежна формула.
  • Овлажняващ ефект.
  • Съдържа билкови извлеци за отлично действие.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org