Вход Включи се Български  Македонски 
ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ФОРЕВЪР
ОТ 1978 Г. ФОРЕВЪР ЛИВИНГ ПРОДЪКТС ТЪРСИ
НАЙ-ЧИСТИТЕ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ
И СЪЗДАВА ЕДНИ ОТ НАЙ-ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.
ГЛЕДАЙ
НАЙ-ЧИСТИТЕ ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ.
ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР СА ПОДБРАНИ, ОТГЛЕДАНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ГАРАНТИРА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО. КОГАТО ИЗБИРАХМЕ ОТКЪДЕ ДА ДОБИВАМЕ ПЛОДОВЕТЕ, БИЛКИТЕ И РАСТЕНИЯТА ЗА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР, ВЗЕХМЕ ПРЕДВИД МИНЕРАЛНИЯ СЪСТАВ НА ПОЧВАТА, КЛИМАТА, МЕСТОПОЛЖЕНИЕТО И УСТОЙЧИВОСТТА.
След събиране на внимателно подбраната реколта от нея се извличат етеричните масла основно чрез парна дестилация и студено пресоване. Всяко масло се извлича от специфична част на растението – цветове, семена, плодове, листа и дори кори и корени. При всяко масло технологията за извличане е различна. Крайният резултат е най-чистата растителна есенция, подбрана специално за вас.
ГЛЕДАЙ
 
СИЛАТА НА СЕТИВАТА И АРОМАТЕРАПИЯТА
ЧОВЕШКИТЕ СЕТИВА КРИЯТ ГОЛЯМА СИЛА И В ЗНАЧИТЕЛНА СТЕПЕН ВЛИЯЯТ ВЪРХУ МИСЪЛТА, НАСТРОЕНИЕТО И ДРУГИ МОЗЪЧНИ ФУНКЦИИ. С ТЯХНА ПОМОЩ ВЪЗПРИЕМАМЕ СРЕДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ.
А несъмнено обонянието е едно от най-мощните сред тях. Обонятелните рецептори – клетки, разположени в задната част на носната кухина, са пряко свързани с лимбичната система в мозъка, с която са свързани емоциите и паметта. Като се има предвид силата на сетивата, не е чудно, че ароматерапията е толкова популярна.
Етеричните масла и ароматите са се използвали от много древни култури. Описани са още през I в. като средство, което естествено поддържа тялото, стимулира сетивата и помага на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре.
УПОТРЕБАТА НА МЕНТАТА ДАТИРА ОЩЕ ОТ ДРЕВНИТЕ КУЛТУРИ НА РИМ И ГЪРЦИЯ, КОИТО СА Я ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ, АРОМАТИЗИРАНЕ И КАТО ПОПУЛЯРНА ПОДПРАВКА ЗА СОСОВЕ И ЯСТИЯ.
Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.
ГЛЕДАЙ
100% ЧИСТОТА.
100% СВЕЖЕСТ.
ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ ЛАВАНДУЛАТА ОТ ВЕКОВЕ. СПОМЕНАВА СЕ В ДРЕВНОГРЪЦКИ И ДРЕВНОРИМСКИ ТЕКСТОВЕ, А БИБЛИЯТА Я НАРЕЖДА ДО АЛОЕТО И ДРУГИ ЦЕННИ БИЛКИ И ПОДПРАВКИ, С КОИТО ХРАМОВЕТЕ СА БИЛИ ПОДГОТВЯНИ ЗА РЕЛИГИОЗНИ РИТУАЛИ.
Отгледана в нашата красива България заради идеалния ни климат и почва, лавандулата за етеричното масло на Форевър съдържа високи нива на линалилацетат, на който се дължи сладкият ѝ аромат. Форевър Ливинг предлага 100% чисто лавандулово масло за покой, отпускане и отмора.
ГЛЕДАЙ
100% ЧИСТОТА.
100% ПОКОЙ.
ЛИМОНЪТ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ И ОБИЧАНИ АРОМАТИ. ОТ ВЕКОВЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПО ЦЯЛ СВЯТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НАСЕКОМИ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ПОЧИСТВАНЕ И АРОМАТИЗИРАНЕ НА ДРЕХИ, КАКТО И ЗА ОБОДРЯВАНЕ.
Лимоните за етеричното масло на Форевър се берат на ръка, когато са идеално узрели. Тогава са по-сочни и от тях се извлича най-висококачественото етерично масло. Форевър Ливинг предлага 100% чисто натурално лимоново масло за ободряване и енергия.
ГЛЕДАЙ
100% ЧИСТОТА.
100% СИЛА.
ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ФОРЕВЪР. КОМПОЗИЦИИ.
Етеричните масла могат да се комбинират за постигане на още по-впечатляващи резултати. Композициите на Форевър са създадени от внимателно подбрани етерични масла, съчетани в идеални пропорции за оптимално действие. Всяка от тези вълнуващи симфонии от аромати е идеално балансирана, за да откликне на специфична потребност. Съставките им са събрани от най-добрите източници по целия свят, като всеки отделен аромат е научно селектиран и комбиниран с останалите за максимален резултат и ефикасност.
ГЛЕДАЙ
Облекчаващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста дива мента, голтерия, камфор, иланг-иланг и лайка, създадена да прониква дълбоко и да облекчава.
Тонизиращият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чист карамфил, портокал, канела, розмарин, тамян, евкалипт и хвойна, създадена да дава сили и жизненост.
Успокояващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста голтерия, лавандин, евкалипт, кориандър, ливан, розмарин, лайка, мента, босилек и риган, създадена за хармония, покой и отмора.
100% ЧИСТОТА.
100% ОТПУСКАНЕ.
100% ЧИСТОТА.
100% ЕНЕРГИЯ.
100% ЧИСТОТА.
100% ХАРМОНИЯ.
БАЗОВО МАСЛО ФОРЕВЪР
Базовото масло на Форевър е патентован микс от алое вера, витамини E, A и C и натурални масла без аромат. В комбинация с етеричните масла на Форевър базовото масло създава неповторимо благоуханно изживяване.
ГЛЕДАЙ
ПОДОБНО НА МУЗИКАЛНИТЕ НОТИ, АРОМАТИТЕ СЪЩО СА ЯСНО ДОЛОВИМИ И МОГАТ ДА СЕ СЪЧЕТАВАТ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ФАНТАСТИЧНИ РЕЗУЛТАТИ.
Всяко етерично масло Форевър, съчетано с музика, ви потапя в дълбоко сетивно изживяване, което стимулира настроението, паметта и емоциите. Чуйте мелодиите, които подбрахме за вас, в „Симфония на ароматите“, или пък си създайте свой собствен плейлист.
СЛУШАЙ
seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.