www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Први чекори до Менаџер

Претходниот период имавте можност да се запознаете со начинот на спонзорирање на нови сопственици на Форевер бизнис во Вашите тимови, односно програмата од Првите 90 дена.

Веќе сте запознаени со четирите елементи од нашиот систем кои ги погледнавте во видео материјалот и во PowerPoint презентацијата, а тоа се: Одлука, Претставување на можностите, Почеток и Маркетинг план.

Имаме чест да ви претставиме уште еден многу вреден печатен материјал, работната книга Први чекори до Менаџер, кој станува дел од нашата задолжителна алатка за работа.

Оваа извонредна алатка е создадена од водечките сопственици на Форевер бизнисот од Велика Британија и веќе подолго време со огромен успех се користи кај нив како и во останатите земји. Блескавиот раст на Форевер во Велика Британија во голем дел се должи и поради правилната употреба на работната книга Први чекори кон Менаџер од страна на англиските сопственици на Форевер бизнис. Сега и Вие ја имате таа можност!

  • Лесен систем, достапен за секого.
  • Едноставна примена, само ги вртите страниците, за да знаете како да ги одржувате состаноците за планирање со новите соработници.
  • Растот е резултат од докажаниот систем и не зависи од способноста на лидерот.
  • Лесен метод на копирање кој може да гo примени и најновиот член од вашиот тим.
  • Ефикасна работна книга која насочува со својата дејност и со чија помош можете периодично да ги преиспитате своите постапки, за да проверите дали не пропуштате некој од наведените чекори.
  • Дури и Менаџерите треба да работат со "Првите чекори" и да ја пополнуваат книгата, за да можат успешно да го научат својот тим да го прави истото.
Цена: 100 ден.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.orgwww.iasc.org