Включи се Български  Македонски
      

Обновено онлайн обучение за
МАРКЕТИНГОВИЯ ПЛАН
на Форевър
Виж повече...

Който не знае правилата, не може да играе играта. А правилата за играта, наречена Форевър, ще откриете в обновеното представяне на маркетинговия план на компанията. Забележителен план, изграден върху философията, че когато помагате на другите да постигнат това, което искат, и вие получавате, това което искате.

Запознайте се с актуалните правила, които могат да превърнат и вашите мечти в реалност!


Движете се
и се РАДВАЙТЕ на ПОДАРЪЦИ
през март и април
Виж повече...


Представяме ви
три великолепни
НОВИ ПРОДУКТА!
Виж повече...

Красивата и сияйна кожа е на една ръка разстояние с новата серия козметични продукти на Форевър за специализирани резултати. Уникалните продукти ще освежат и съживят кожата ви, съсредоточавайки се върху специфични потребности като липса на блясък, сухота, торбички и сенки под очите. Могат да бъдат добавени към всеки козметичен режим, да се погрижат за всеки тип кожа и да допълнят всички продуктови серии, за да удовлетворят оптимално личните ви потребности.

Представяме ви изглаждащия ексфолиант за копринена кожа, който отстранява мъртвите кожни клетки и замърсяването, балансиращия тоник за освежаване, успокояване и хидратиране на кожата след почистване и пробуждащия околоочен крем за красиви, живи очи и изчистване на торбичките, бръчките и сенките.

Поръчайте ги и ги опитайте още днес, за да се уверите лично в страхотното им действие и да можете да ги препоръчвате с ентусиазъм на клиентите си!


Първият продукт от
дългоочакваната козметична колекция
ИНФИНИТ от ФОРЕВЪР е вече тук!
Виж повече...


Предизвикателство
за ЛЕТЯЩ СТАРТ
на годината
Виж повече...


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...
        


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.