Мобилно приложение Форевър България

Начална страница

Функции на приложението

Сайт на Форевър Ливинг Продъктс България

Сайт на Форевър Ливинг Продъктс

Македонски

English

Мобилно приложение Форевър България – Политика на поверителност

Архивна версия - вижте актуалната версия.

1. Мобилното приложение Форевър България е разработено и се поддържа от Призма 66 ООД по поръчка и със съдействието на Форевър Ливинг Продъктс България ЕООД. С инсталирането на приложението се съгласявате с Лицензното споразумение за краен потребител (EULA) на инсталираната версия на приложението. Можете да намерите лицензното споразумение в приложението, като натиснете бутона Информация и изберете Лицензно споразумение.

2. Лични данни

2.1. Приложението съхранява извън устройството Ви Вашия регистрационен номер, Вашия имейл адрес, бележките, които можете да водите към всяко съобщение, и необходимите данни за идентификация на устройството Ви.

2.2. Данните, посочени в т.2.1. не се споделят с трети страни с изключение на случаите, предвидени от закона или ако са необходими за осигуряване на услугите, предлагани от приложението – данни за идентификация на устройството се изпращат на доставчика (Apple и/или Google) на услугата за известяване (push notification service).

2.3. Вашият регистрационен номер е необходим на приложението за да съхранява и синхронизира между Вашите устройства бележките, които можете да водите към всяко съобщение, както и да получавате персонализирани съобщения.

2.4. Вашият имейл адрес е адресът, който сте посочили при Вашата регистрация като Собственик на Форевър Бизнес и се използва за удостоверяване, че устройството на което инсталирате приложението е Ваша собственост или под Ваш контрол. Той може да бъде променен или актуализиран като влезете във връзка с офиса на Форевър Ливинг Продъктс България ЕООД.

2.5. В случай че приложението осигурява връзка към уеб сайта на Форевър Ливинг Продъктс България или друг уеб сайт са валидни условията за ползване и политиката на поверителност на уеб сайта, към който сте насочени.

2.6. За получаване на известия са в сила условията за ползване и политиката на поверителност на доставчиците на тези услуги (Apple и/или Google).

3. Разрешения

3.1. За нормалното функциониране на приложението е необходимо да бъдат дадени следните разрешения:

4. Настоящата политика на поверителност може да бъде променяна. Актуалната версия на политиката за поверителност се намира на този адрес и съдържа връзки към по-старите версии.

16 Август 2017 г.