www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
Алое вера
АЛОЕ ВЕРА
 

Алое Барбадензис Милър. Трудно е за произнасяне, но си струва да се знае. В сухите региони на планетата ни растат около 400 вида алое. Всеки е полезен с нещо, но само един от тях притежава вълшебни успокояващи свойства, признавани от хилядолетия – Алое Барбадензис Милър.

Първоначално растящо на Арабския полуостров, алое вера се споменава из цялата древна история заради невероятните си качества – открито е още в шумерски глинени плочки, датиращи от 2200 г. пр. н. е. Причината да устои изпитанията на времето се дължи на ефикасното действие на гела, намиращ се във вътрешността на сочните му листа. Естествените му успокояващи, охлаждащи и овлажняващи качества са ценени през цялата човешка история. Плътният слой гел в листата е богат на витамини, минерали и други хранителни вещества.

Една от многобройните полезни съставки се нарича ацеманан и представлява уникален полизахарид, който откриваме единствено в алое вера. Смята се, че повечето полезни свойства на алоето се дължат именно на ацеманана.

Билката облекчава леки изгаряния, овлажнява и успокоява кожни раздразнения и дори подпомага естествената регенерация на кожата. С наука, новаторство и всеотдаен екип за проучвания и развитие, фабриката ни „Алое Вера – Америка“ се е посветила на идеята да доставя най-доброто алое вера директно до всеки един от вас.

Алоето си Форевър отглежда в собствени плантации в Доминиканската Република и Тексас. Грижим се за растенията и ги култивираме много внимателно, за да гарантираме възможно най-високо качество на суровината. Често наричат алое вера най-големият природен дар, заради доказаните полезни свойства на гела във вътрешността на листата му. Отглеждаме алоето си с любов и при възможно най-добрите климатични условия, за да гарантираме, че вие получавате най-добрите продукти в света. От растението до продукта до вас!

Алоето, предлагано от Форевър Ливинг Продъктс, се обработва по нов, високотехнологичен асептичен производствен процес, и затова с гордост можем да ви предложим ценното растение в напитки без консерванти и с още по-високо съдържание на нашия ефикасен и чист гел от алое вера. Асептично преработеният гел се стабилизира чрез регулиране на киселинността (pH стойността). Процесът на стабилизация съдейства натуралните компоненти на алоето да се запазят в нивата възможно най-близки до свежото растение, а също така помага за предпазване на алоето от окисляване и от химичните промени, които могат да настъпят по време на транспортиране.

| Факти от д-р Питър Атертън | Защо да купувам алое вера от Форевър Ливинг Продъктс |
  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.