Вход Включи се Български  Македонски 
Класации

ЛИДЕРСКИ КЛУБ 4 б.т.

Създаден през февруари 2004 г., Лидерски клуб 4 бонусни точки признава постиженията на активните собственици на Форевър бизнес. Всеки, реализирал 4 лични б.т. в продължение на три, шест или дванайсет последователни месеца, става член на клуба съответно на първо, второ или трето ниво. На нашите Дни на успеха награждаваме на сцената новопостъпилите в Клуб 4 б.т. със значка за постигнатото до момента ниво. Да бъдеш член на клуба е не само много престижно, но носи и допълнителни предимства за участие в специализирани лидерски обучения.

През над десетте години от съществуването на Клуб 4 б.т., неговите повече от 400 члена се радват на уважението и доверието на всички сътрудници на Форевър, а също и на успешен и доходоносен мрежов бизнес. Водейки с примера си, всеки един от тях допринася за растежа както на своя екип, така и на ФЛП България като цяло.

Немалко от лидерите ни не са пропускали да бъдат активни през нито един месец от създаването на клуба до днес. Това са повече от 170 поредни месеца с 4 бонусни точки! Тях награждаваме с допълнителната титла „100 златни“.

Вижте имената на гордите членове на
Лидерски клуб 4 б.т. на Форевър България

L100 L3 L2 L1
100 златни Трето ниво Второ ниво Първо ниво

Защо 4 бонусни точки?

Ежемесечната активност с четири лични бонусни точки всеки месец е залегнала в основата на маркетинговия план на ФЛП. Тя е задължително изискване за получаване на групов бонус за нива от Супервайзор нагоре, както и за участие в различни състезания и допълнителни програми за стимулиране.

Активност с 4 б.т. = поне 1 б.т. от лични покупки + 3 б.т. от покупки на нови сътрудници*

* преди да се издигнат до ниво Асистент Супервайзор

Всеки сериозен собственик на Форевър бизнес носи значка за членство в Клуб 4 б.т., а когато новите му сътрудници го питат каква трябва да бъде първата им цел във Форевър, той посочва значката си и отговаря: „Да заслужиш такава значка и да научиш и другите как да я заслужат.”

Само си представете какъв би бил месечният ви групов оборот, ако всеки във вашия екип е активен с 4 лични точки. А можете ли да предположите какъв бонус бихте получавали?!

Мислите ли, че нов собственик на Форевър бизнес от вашия екип би могъл да намери двама души, които да спонсорира през първия си месец във Форевър? Не звучи като непосилна задача, нали? Ако добре сте подготвили своя нов сътрудник как да обучава новите си партньори, той веднага ще им покаже различните начини и те да са активни с 4 б.т. всеки месец. Така само за два месеца той би бил на едва една бонусна точка от ниво Супервайзор! А относително малък екип от 15 души, носещи значката на „Лидерски клуб 4 б.т.”, би ви издигнал до ниво Мениджър и би ви осигурил завидни месечни доходи…

Струва си, нали?!

4cc

Как да правим по 4 б.т. всеки месец?

Като собственик на Форевър бизнес и вие се стремите към по-добро здраве и по-привлекателен външен вид. А те се постигат с лична употреба на продуктите във всекидневието. Това е и най-добрият начин да ги опознаете, за да ги препоръчвате по-успешно. Заменете всички продукти в дома си с аналозите им от Форевър.

Друг начин за реализиране на 4 б.т. са продажбите на клиенти. Близките и познатите ви също биха искали да опитат продуктите. Постарайте се да си създадете база от редовни клиенти, които купуват продукти от вас всеки месец.

Включването на нови хора в екипа ви е трети метод за постигане на статут активен СФБ. В активността ви с 4 б.т. влизат поръчките на новите хора, които спонсорирате лично. Ако те стартират бизнеса си с комбиниран пакет на стойност една или две бонусни точки, ще постигате дори и повече от четири лични точки месечно!

Вашите постижения

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.