www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 473
300 г (пакетчета)
ПЦП: 156,84 лв.
ARGI+
АРГИ+
ОПИСАНИЕ
Учените рядко имат смелостта да използват термина „чудодеен“. Но именно това определение дават, за да опишат действието на L-аргинина – аминокиселина, която е толкова полезна за общото здраве, че е получила название „чудодейна молекула“. То съвсем не е напразно, защото човешкият организъм преобразува L-аргинина в азотен оксид – съединение, което помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и отворят широко за по-добро кръвообращение. Азотният оксид е обявен за „молекула на годината“ през 1992 г., а шест години по-късно трима учени – Робърт Фърчгот, Луис Игнаро и Ферид Мурад печелят Нобелова награда за медицина за изследванията си върху уникалното съединение и функциите му в тялото.

Кръвоносната система е тази, която доставя кислород и хранителни вещества до всички органи, за да функционират те правилно. Доброто кръвообращение е основен източник на енергия за нашите тела и е жизненоважно за реализиране на оптимален здравен потенциал. Азотният оксид действа чрез разширяване на кръвоносните съдове, което допринася за по-свободно движение на кръвта и подхранване на цялото тяло и всички органи с кислород и нутриенти. Здравите кръвоносни съдове понижават натоварването на сърцето и подобряват кръвообращението. Това може да окаже верижен ефект от многобройни ползи за здравето в цялото тяло, сред които повече енергия, здравословно кръвно налягане, подобрени умствени способности, подкрепа за правилно функциониране на органите, добър имунитет, растеж на мускулите, възстановяване на костите и тъканите, както и подкрепа за добро храносмилане.

Форевър Ливинг Продъктс създаде оптимален и пълноценен източник на L-аргинин и го нарече АРГИ+. Тази хранителна добавка съдържа 5 грама L-аргинин в една доза, а плюсът в името на продукта е и онова, което го отличава сериозно от конкурентите му на пазара. Неповторимата формула съдържа още два ключови елемента, които осигуряват на организма хранителните вещества, необходими му за най-пълноценно усвояване на аминокиселината и преобразуването й в азотен оксид. Единият е уникален катализиращ и енергизиращ комплекс от витамини С, D3, В6, В12, фолат, както и набиращият все по-голяма популярност специален витамин К2, известен още като менахинон.

Другият елемент е патентован плодов микс - невероятна комбинация от плодове, богати на антиоксиданти и хранителни вещества: нар, бъз, боровинки, малини, къпини, ресвератрол и много други. Те предлагат подкрепа за намаляване на свободните радикали и метаболитните отпадъци от процеса на преобразуване.

Всички тези съставки заедно създават хранителна добавка от ново поколение, която подкрепя цялостното ви здраве. Само едно пакетче АРГИ+, разтворено във вода или в любимата ви алое напитка, изпълва всяка ваша клетка с жизненост. Добавете оптимално здраве към диетата на семейството си с мощта на аргинина!

СЪСТАВКИ
L-аргинин, регулатор на киселинността (лимонена киселина), малтодекстрин, натурален аромат на горски плодове, антислепващ агент (силициев диоксид), подсладител (ксилитол), витамин C (аскорбинова киселина), d-рибоза, подсладител (сукралоза), екстракт от гроздови люспи (Vitis vinifera L.)(сулфити), витамин K (менаквинон), екстракт от нар (Punica granatum L.), екстракт от червено грозде (Vitis vinifera L.), сок от касис (Ribes nigrum L.) на прах, сок от бъз (Sambucus nigra L.) на прах, сок от малини (Rubus idaeus L.) на прах, сок от горчива череша (Prunus cerasus L.) на прах, сок от къпини (Rubus fruticosus L.) на прах, сок от синя боровинка (Vaccinium corymbosum L.) на прах, витамин D (холекалциферол), витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид), регулатор на киселинността (монокалиев фосфат), фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина), витамин B12 (цианокобаламин).
Моля имайте предвид, че съдържанието може да се промени, но информацията на опаковката е винаги актуална.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Едно пакетче Арги+ се разтваря във 240 мл вода или друга напитка и се приема веднъж на ден.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • L-аргининът е известен като „чудодейната молекула".
  • Патентованият плодов микс дава допълнителна антиоксидантна мощ.
  • Подобрява производството на азотен оксид.Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.