www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 

Код: 067
92 г
ПЦП: 16,60 лв.
Aloe Ever-Shield Deodorant Stick
Сух алое дезодорант
ОПИСАНИЕ
Дезодорант, който повишава самочувствието ви и запазва усещането за свежест през целия ден. „Алое евършилд“ осигурява ефективна целодневна защита срещу неприятен мирис и може да се нанася веднага след като сте взели душ или сте приключили с кола-маската без да дразни кожата. Продуктът на Форевър Ливинг се възползва максимално от дезодориращите свойства на алоето и го съчетава с други отлични съставки.

Нежната формула със стабилизиран гел от алое вера не съдържа вредни алуминиеви соли, потискащи изпотяването, каквито намираме в много дезодоранти на пазара. Алуминият е токсичен метал. Смята се, че натрупването му в организма уврежда нервната система, а някои учени свързват „претоварването“ с алуминий с болестта на Алцхаймер. Алуминият може да наруши калциевия баланс в организма, поради влиянието си върху дейността на паращитовидната жлеза. Прекалено голямо количество паращитовиден хормон води до високо ниво на калция в кръвта, което се свърза с болки в костите, психиатрични симптоми и запек. Гордеем се, че можем да ви предоставим продукт, при който тези опасности са избегнати, без това да се е отразило на качеството.

Удобната форма на дезодоранта позволява нанасяне само там, където желаете. Специалната формула се плъзга гладко и не зацапва дрехите дори след продължителна употреба.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Ежедневно нанасяйте сухият алое дезодорант под мишниците и се наслаждавайте на чувство за свежест и чистота през целия ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Не съдържа алуминиеви соли.
  • Не оставя петна по дрехите.
  • Може да се използва непосредствено след бръснене или депилиране.
  • Удобната форма на дезодоранта го прави изключително икономичен.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.