www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 

Код: 037
180 таблетки
ПЦП: 41,79 лв.
Forever Nature-Min
Нейчър-мин
ОПИСАНИЕ
Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали и затова трябва да си ги набавя чрез храната. С интензивното изчерпване на тези елементи от почвите, приемането на добавки става все по-наложително.

Минералите извършват три основни функции в организма.
  1. Някои изграждат костите и зъбите, като например калций, фосфор и магнезий.
  2. Други под форма на разтворими соли контролират състава на телесните течности и клетки. Например, калият и натрият регулират течностите. Силният им недостиг води до отоци или обезводняване.
  3. Минералите, като например желязото в хемоглобина, извършват множество други жизненоважни задачи. Комбинират дейността си с много ензими и протеини, които участват в освобождаването и усвояването на енергия.
Форевър нейчър-мин представлява подобрена мулти-минерална формула, съдържаща нови био-форми на GTF хром и селен за максимално усвояване. Осигурява минерали и микроелементи в една напълно балансирана пропорция – условие, изключително важно за ефективното им функциониране. Минералната основа се състои от 100 мг естествена утайка от морското дъно, формирана от хелатни минерални елементи от растителен и животински морски произход, като морски треви, скариди и водорасли. Минералите от морското дъно са богати на микроелементи.

Форевър нейчър-мин е отличен начин да сте сигурни, че организмът ви получава минералите и микроелементите, от които се нуждае, за здравословен и балансиран начин на живот.

СЪСТАВКИ на препоръчвана доза за дневен прием от 2 табл.
Калций (дикалциев фосфат) - 333 mg
Фосфор (дикалциев фосфат) - 257 mg
Магнезий (магнезиев оксид) - 133 mg
Желязо (железен фумарат) - 6 mg
Цинк (цинков сулфат) - 5 mg
Мед (меден глюконат) - 0,67 mg
Манган (манганов глюконат) - 0,67 mg
Йод (калиев йодид) - 50 µg
Селен (селенометионин) - 12 µg
Молибден (натриев молибдат) - 12 µg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Естествена морска минерална утайка, емулгатор (микрокристална целулоза), антислепващ агент (стеаринова киселина), пълнител (кроскармелоза натрий).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Два пъти на ден по една таблетка. (Съгл. Наредба №47 на МЗ):
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Естествена утайка от морското дъно.
  • Перфектна комбинация от минерали във всяка таблетка.
  • Минералите играят много роли в човешкия организъм – от регулиране на баланса на течностите до активиране на гените и хормоните.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.