www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 665
64 дъвчащи таблетки
ПЦП: 60,11 лв.
Forever Sensatiable
Форевър сенсейшабъл
ОПИСАНИЕ
Избягвайте изкушенията с помощта на Форевър сенсейшабъл – дъвчащи таблетки, които можете да взимате в движение вместо да посягате към калорични сладки храни. Лимоненият им аромат е натурално подсладен с мед на прах и цялостният вкус напомня на бисквитки с лимон и сметана.

Форевър сенсейшабъл допринася за усещане за ситост благодарение на овеса и клинично проучения протеинов хидролизат от мая. Овесът съдържа бетаглюкан – натурален източник на разтворими фибри, който забавя преминаването на храната през храносмилателната система и така спомага за по-стабилна кръвна захар и подкрепя здравословните нива на холестерола. Хидролизатът от мая се извлича от протеинова хидролиза на вид мая, използван от хилядолетия в производството на пекарски изделия, ферментирали храни и напитки. Според проучванията той повлиява два от хормоните, регулиращи апетита, и би могъл да спомогне за намаляване приема на калории.

Форевър сенсейшабъл съдържа и глюкоманан, извличат от корена на растението конджак или змийска палма. Тези диетични фибри поглъщат водата в стомаха, за да допринасят за усещане за ситост.

В допълнение средноверижните триглицериди могат да повишат освобождаването на хормони на апетита, които също помагат да се чувстваме сити. Те имат потенциала и да ограничават натрупването на мазнини в тялото и да увеличават количеството енергия, използвано от мускулите.

Ако искате да поддържате теглото си или да се освободите от излишните килограми, или пък търсите нещо дребно между храненията, изберете подходящите за вегетарианци и лесни за консумация дъвчащи таблетки Форевър сенсейшабъл и пийте много вода, за да потушавате глада си през деня.

СЪСТАВКИ
Флейкс от овесени трици (Avena sativa), подсладител (сорбитол), мед на прах, аромат (ванилия, лимон), средноверижни триглицериди, стабилизатор (микрокристална целулоза, напречно свързана целулозна гума), хидролизат протеин от мая (Saccharomyces cerevisiae), сгъстител (гума гуар), антислепващ агент (стеаринова киселина, силициев диоксид), глюкоманан. Алергените са отбелязани в получер шрифт.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Дъвчете по 1-2 таблетки по всяко време на деня, до 8 таблетки дневно, приемайте с много вода, за да стигат до стомаха ви.
 
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Затваряйте добре и съхранявайте на сухо и проветриво място, недостъпно за малки деца. Не използвайте, ако фолиото под капачката е скъсано или липсва! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Прекомерната употреба може да има слабителен ефект. Риск от задавяне при хора със затруднено преглъщане или при прием с недостатъчно количество вода.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Съдържат глюкоманан и протеинов хидролизат от мая.
  • Дъвчащи таблетки, които се приемат лесно с вода.
  • Приятен лимонов аромат.
  • Подходящи за вегетарианци.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.


  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.