Включи се Български  Македонски

Наградите на Форевър - Фейсбук

Великолепните продукти на Форевър печелят награди по целия свят. Споделяйте гордостта си от престижните отличия с приятелите и последователите си във ФЕЙСБУК с тези атрактивни готови публикации.

Просто натиснете върху избраното изображение и то ще се отвори в нов раздел, запазете го на устройството си и после създайте с него ефектна публикация във Фейсбук.

Наградите на Форевър - Инстаграм

Споделяйте гордостта си от престижните отличия, които продуктите на Форевър печелят, с приятелите и последователите си във ИНСТАГРАМ с тези атрактивни готови публикации.

Просто натиснете върху избраното изображение и то ще се отвори в нов раздел, запазете го на устройството си и после създайте с него ефектна публикация във Инстаграм.

Изображения

За да ви улесни, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. Кликнете върху картинката вдясно, за да ги разгледате.

Харесайте си някоя от публикациите, натиснете върху нея и тя ще се отвори в нов раздел, запазете изображението на устройството си и после създайте с него ефектна и коректна публикация в избрана социална мрежа.

Фонове за ZOOM

Дигиталните инструменти за общуване се превърнаха в ежедневие, внесете малко забавление в онлайн срещите си със симпатични виртуални фонове за платформата ZOOM.

Те ще ви спестят разтребването на стаята зад вас, създават хубаво настроение, пък и рекламират дейността ви. Разгледайте галерията от фонове, които Форевър подготви за вас. От ТУК можете да изтеглите и редактируемия PowerPoint файл, ако искате да промените нещо в готовите изображения.

Коледни изображения

Примерни публикации за коледна кампания за близки, познати и сътрудници. Можете да ги използвате в личните си страници или да се вдъхновите и да създадете свои. Кликнете върху картинката, за да ги разгледате.

Изберете изображението, което мислите, че ще се хареса на вашата аудитория и ще спечели вниманието ѝ, натиснете върху него и то ще се отвори в нов раздел, запазете го на устройството си и после създайте с него ефектна и коректна публикация в избрана социална мрежа.

Изображения с текстове

Тук ще откриете готови изображения с текстове към тях. Кликнете върху картинката вдясно, за да ги разгледате.

Изберете публикация, която мислите, че ще хареса на приятелите ви в социалните мрежи, натиснете върху картинката, за да се отвори в нов раздел, запазете я на компютъра си, копирайте текста към нея и създайте ефектна и коректна публикация във фейсбук, инстаграм или друга социална мрежа по ваш избор.

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.