Градивните елементи на вашия бизнес

Форевър

Форевър предлага изобилие от вълнуващи бонуси и програми на всеки, който има желание да работи здраво за развиване на бизнеса си. Първата стъпка към постигането им е ежемесечната активност с 4 бонусни точки. Нека видим защо това е толкова важно за създаването на стабилен доход от Форевър, а също и как се постига.

Да генерирате по ЧЕТИРИ БОНУСНИ ТОЧКИ месечно е в основата на маркетинговия план на Форевър. Четирите лични точки са базовите градивни елементи за устойчив и доходоносен бизнес. Реализирането им ви стимулира да увеличавате гамата продукти, които използвате, както и да развивате кръга си от крайни клиенти. С постигането на ежемесечна активност завършвате първия етап от развитието на своя бизнес.

Устойчиво бъдеще

Месечната активност с 4 б.т. има много дългосрочни преимущества, а насърчаването на екипа ви да прави същото ще ви донесе още повече активи. Представете си, че всеки месец привличате в екипа си по двама нови сътрудници и ги учите да реализират по 4 б.т. След два месеца ще сте само на една бонусна точка разстояние от ниво Супервайзор! Ако развиете екип от 15 души и вдъхновите всеки от тях редовно да бъде активен с 4 б.т., ще сте на половината път до ниво Мениджър, а месечният ви бонус ще надхвърля 1 000 лв.

„Активността с 4 б.т. е особено важна, защото тя всъщност е единственото нещо, което Форевър иска от нас да правим,“ разяснява Мениджърът „Сапфир“ от Великобритания Анди Уоринг. „Тя е от значение за всеки, който иска да изгради сериозен бизнес, защото дава достъп до груповите и лидерските бонуси. Ключово е човек да се научи как да реализира по 4 б.т. месечно още в самото начало.“

Ако не правите по 4 б.т. на месец, вие бихте печелили само от личен бонус и от печалбите от продажби на крайни клиенти, но ще се лишите от съществените бонуси от своята мрежа. А и не бихте изпълнявали условията за никоя от невероятни ни допълнителни програми и инициативи, сред които са дългосрочната програма за стимулиране, предоставяща ви до 800 евро допълнителна месечна премия, както и програмите Chairman’s Bonus и Мениджър ОРЕЛ. Само изграждането на навик за генериране на основа от 4 б.т., ще ви отвори вратите към множество награди и поощрения, които иначе биха били недостижими.

„Когато човек е в самото начало на изграждането на своя бизнес, трябва да съсредоточи вниманието си върху две ключови цели,“ добавя Анди. „Едната е да се издигне до ниво Супервайзор колкото може по-бързо – по възможност още през първите два месеца. А другата е да си създаде основа за влизане в „Лидерски клуб 4 б.т.“ Особено важно е собственикът на Форевър бизнес да е активен с 4 б.т. още през първия си месец във Форевър. Така ще може да получи значката си за първо ниво в „Клуб 4 б.т.“ още на третия месец.“

Постигането на това ключово условие би означавало, че бизнесът ви ще продължи да бъде доходоносен и занапред. Прекрасно е да включвате нови сътрудници в екипа си, но ако всеки един от тях не генерира основата от 4 б.т. всеки месец, вашият бизнес не би се развил в дългосрочен, устойчив и надежден източник на средства.

Реализирането на тези възлови 4 б.т. може да стане по няколко начина.

Лична употреба

Бихте могли да постигате активност с 4 б.т. месечно, като купувате продукти, които вие и семейството ви да използвате в ежедневието. Ако замените всички продукти в дома си с аналозите им от Форевър, не само ще се приближите към тази цел, но и ще се чувствате и ще изглеждате прекрасно.

Спонсориране

Включването на нови сътрудници във вашата първа линия също може да допринесе за генериране на активността ви с 4 б.т., особено ако те стартират бизнеса си с пакет за две бонусни точки.

Продажби на дребно

Активност с 4 б.т. можете да правите и чрез база от редовни клиенти, които купуват продукти от вас всеки месец.

Комбиниран подход

С разрастването на вашия бизнес ще можете да реализирате по 4 б.т. всеки месец, съчетавайки изброените дотук методи.

Не забравяйте да вдъхновявате екипа си, като изпращате на всички в него мотивиращи идеи и съвети как и те да преследват и постигат целта, наречена 4 б.т.

Пътят до Лидерски клуб 4 б.т.

Първо ниво

Активност с поне 4 б.т. в три последователни месеца. Вижте имената на всички, покорили това ниво.

Второ ниво

Активност с поне 4 б.т. в шест последователни месеца. Вижте имената на всички, покорили това ниво.

Трето ниво

Активност с поне 4 б.т. в 12 последователни месеца. Вижте имената на всички, покорили това ниво.

СТО ЗЛАТНИ

Активност с поне 4 б.т. в 100 последователни месеца. Вижте имената на всички, покорили това ниво.

Споделете с приятели:

Нагоре