Вашите успехи

Струваше си да си дам шанс

Христо Стоенчев, Мениджър

Христо е от Пловдив и се включва във Форевър в началото на 2020 г. в търсене на промяна. Въпреки първоначалния си скептицизъм, той взима решение да се впусне в приключение. Чуйте неподправената му история.

Повече >

Форевър е компания, която не бих заменила

Йоанна Йорданова, Мениджър

Йоанна е част от Форевър вече над 12 години, но в десет от тях само ползва продуктите. Наскоро решава да направи крачката до ниво Супервайзор и с помощ от близки, партньори и добри клиенти неусетно става Мениджър. Прочетете нейната история.

Повече >

Най-успешните лидери през 2023 г.

Форевър България

Класация на най-добрите собственици на Форевър бизнес, които с екипите си реализираха най-много сумарни и немениджърски + лични бонусни точки през миналата година.

Повече >

Първият САПФИР в България

Мая Младенова, Форевър България

Чани пише личната си история с Форевър от лятото на 2001 г., а наскоро стана първият Мениджър САПФИР в България. Мая се опитва да ви потопи в атмосферата, която Димитър Механджийски създава около себе си, в уникалния му подход в бизнеса.

Повече >

Най-важното е да вземеш решение

Елена Михайлова, Мениджър от Разград

Елена е във Форевър от 12 години, като се включва, за да подкрепя здравето на децата си. Бързо се превръща в продукт на продуктите, а днес вече е Мениджър - постижение, мотивирано от мечтата на сина ѝ да стане авиопилот. Прочетете историята ѝ.

Повече >

Вашият Форевър - септември 2023 г.

Стефан Стаев, Управляващ директор на Форевър България и С. Македония

Поздравления за успехите ви през август от управляващия директор на Форевър България и С. Македония - Стефан Стаев, и полезни съвети от специалната ни гостенка Холи Стаут, вицепрезидент на Форевър по продуктови разработки.

Повече >

Нагоре