Всички

Какво (не) знаете за маслата за коса?

Форевър България

Ако сте сред почитателите на Форевър, които не са съвсем сигурни за какво служи наскоро пристигналото у нас подхранващо масло за коса, прочетете следващите редове, и помислете на кого от близките и клиентите си можете да го препоръчате.

Повече >

Грижете се за косата си

Холи Стаут, вицепрезидент по продуктови разработки на Форевър

Холи обяснява защо грижите за скалпа и косата са много важни и как алое-жожоба шампоанът и балсамът на Форевър се съчетават идеално с маслото за коса.

Повече >

Струваше си да си дам шанс

Христо Стоенчев, Мениджър

Христо е от Пловдив и се включва във Форевър в началото на 2020 г. в търсене на промяна. Въпреки първоначалния си скептицизъм, той взима решение да се впусне в приключение. Чуйте неподправената му история.

Повече >

Форевър е компания, която не бих заменила

Йоанна Йорданова, Мениджър

Йоанна е част от Форевър вече над 12 години, но в десет от тях само ползва продуктите. Наскоро решава да направи крачката до ниво Супервайзор и с помощ от близки, партньори и добри клиенти неусетно става Мениджър. Прочетете нейната история.

Повече >

Храна от кошера

Форевър

Пчелите не са само досадно жужащи и понякога жилещи гости. През последните десетилетия все по-добре осъзнаваме и тачим положителното им влияние върху околната среда и прехраната на човека.

Повече >

Съвети за добър баланс между работа и личен живот

Форевър

Всеки се опитва да постигне оптимално равновесие между работата и личния си живот. И макар да няма универсална формула, тук ви предлагаме няколко идеи за ефективност и на двете поприща.

Повече >

Нагоре