Фитнес

Спорт и хранене

Форевър

Храненето е ключово за всеки спортист. Подготовката на тялото за сериозни натоварвания започва с това да му осигурим оптималните хранителни компоненти и възможно най-доброто гориво.

Повече >

В по-добра форма през новата година

Форевър

Поставете си по-високи цели в началото на годината, за да подобрите физическата си форма и да изглеждате и да се чувствате отлично. Моментът е особено подходящ да удвоите набелязаното досега.

Повече >

Как правилно да балансирате храненето си

Рейчъл Шарп, Форевър Великобритания

Когато говорим за поддържане на теглото в дългосрочен план, не е достатъчно само да намалим калориите, да ограничаваме храните и да разчитаме на непрекъснато въздържане. Фокусирайте се върху здравословните навици, които действително ще можете да следвате –като да се храните балансирано и да се научите интуитивно да съчетавате храната и добавките си.

Повече >

Да влезем във форма – съвети и насоки

Форевър

През първите месеци на година обръщаме по-голямо внимание на физическото си състояние и храненето си. Преди да се посветите на нов режим, уверете се, че сте подготвени за промяна в начина си на живот. Чуйте съветите на двама от членовете на Научно-консултативния съвет на Форевър.

Повече >

Научната основа на C9

Форевър

През януари видяхме как Клийн 9 може да ни помогне да осъществим фитнес целите си, а сега отправяме още по-задълбочен поглед към програмата, за да видим каква е научната обосновка за отличното ѝ действие като рестарт на организма.

Повече >

Йога за баланс и гъвкавост

Форевър

Гъвкавостта е ключова за доброто физическо здраве. Дългите дни в офиса, неправилната стойка и стресът често сковават тялото. Добрата и редовна йога практика може да ви помогне да поддържате и подобрявате гъвкавостта си.

Повече >

Нагоре