Козметика

Подарете хармонична грижа за кожата

Холи Стаут, вицепрезидент по продуктови разработки на Форевър

Холи споделя защо дълбоко овлажняващият крем на Форевър е отлично решение за сияйна и здрава кожа, както и чудесна идея за коледен подарък.

Повече >

Кожата печели

Холи Стаут, вицепрезидент на Форевър по глобални продуктови разработки

Грижите за кожата и защитата ѝ от слънцето са задължителни, за да я поддържаме в добро състояние. Защитният дневен лосион улеснява овлажняването на кожата и предпазването ѝ от ултравиолетовите лъчи.

Повече >

Съживете кожата си с хидратиращия серум на Форевър

По материали на Форевър Великобритания

Хидратиращият серум на Форевър възстановява влагата с четири вида хиалуронова киселина. Тук отговаряме на няколко често задавани въпроси за серумите, съставките им и как да ги включим в козметичния си режим.

Повече >

Форевър летни грижи

По материали на Форевър Великобритания

Лятото е тук и е много важно да се грижим за кожата си, докато се радваме на слънцето. Предлагаме ви няколко съвета за защита, успокояване и хидратация през ваканционните месеци.

Повече >

Подгответе се за лятото с Форевър

По материали на Форевър Великобритания

Лятото наближава – по-дълги дни, по-високи температури и шанс да се радваме на чист въздух и слънчеви лъчи. Подгответе се за летните дни още днес с помощта на Форевър.

Повече >

Пролетни грижи

Форевър

Ако ви е налегнала пролетна умора, вижте няколко предложения как да влезете по-бързо във форма. Малки корекции в начина на живот, направени сега, могат да ви помогнат за цялата година.

Повече >

Нагоре