Козметика

Какво (не) знаете за маслата за коса?

Форевър България

Ако сте сред почитателите на Форевър, които не са съвсем сигурни за какво служи наскоро пристигналото у нас подхранващо масло за коса, прочетете следващите редове, и помислете на кого от близките и клиентите си можете да го препоръчате.

Повече >

Грижете се за косата си

Холи Стаут, вицепрезидент по продуктови разработки на Форевър

Холи обяснява защо грижите за скалпа и косата са много важни и как алое-жожоба шампоанът и балсамът на Форевър се съчетават идеално с маслото за коса.

Повече >

Подарете хармонична грижа за кожата

Холи Стаут, вицепрезидент по продуктови разработки на Форевър

Холи споделя защо дълбоко овлажняващият крем на Форевър е отлично решение за сияйна и здрава кожа, както и чудесна идея за коледен подарък.

Повече >

Кожата печели

Холи Стаут, вицепрезидент на Форевър по глобални продуктови разработки

Грижите за кожата и защитата ѝ от слънцето са задължителни, за да я поддържаме в добро състояние. Защитният дневен лосион улеснява овлажняването на кожата и предпазването ѝ от ултравиолетовите лъчи.

Повече >

Съживете кожата си с хидратиращия серум на Форевър

По материали на Форевър Великобритания

Хидратиращият серум на Форевър възстановява влагата с четири вида хиалуронова киселина. Тук отговаряме на няколко често задавани въпроси за серумите, съставките им и как да ги включим в козметичния си режим.

Повече >

Форевър летни грижи

По материали на Форевър Великобритания

Лятото е тук и е много важно да се грижим за кожата си, докато се радваме на слънцето. Предлагаме ви няколко съвета за защита, успокояване и хидратация през ваканционните месеци.

Повече >

Нагоре