Квалификанти в програма
Chairman's Bonus за 2021 г.

Форевър България

Всяка година нашата програма Chairman’s Bonus (Президентски бонус) изплаща обратно процент от глобалните ни приходи на лидерите и активно изграждащите бизнеса си, за да ги възнагради за усърдната работа и всеотдайността им.

Три са нивата, на които можете да се квалифицирате, за да получите достъп до този сериозен потенциал за доходи. Още един плюс е, че ще бъдете поканени на Глобалното рали, което се провежда на красиво място някъде по света, за да получите своя чек от програма Chairman’s Bonus.

Офисът на Форевър България и С. Македония се квалифицира за участие в програмата през 2020-а и първите квалификанти получиха чековете си през 2021 г. Истинско вълнение бе за всички ни да видим български собственици на Форевър бизнес да държат в ръцете си чекове с дял от печалбата на компанията. Тази година отново имаме честта и удоволствието да поздравим участници от България в Chairman’s Bonus и се надяваме, че всички вие ще се присъедините към нас и ще аплодирате успеха им, защото квалификацията не е лесна – изисква се сериозна и отговорна екипна работа, добро планиране и силна мотивация за постигане на целите.

Ето кои лидери ще отлетят до Абу Даби през май, за да получат чековете си по време на Глобалното рали на Форевър.

Иглика Величкова, Сеньор Мениджър ОРЕЛ

Иглика е квалификант в програмата за втори път. Всъщност тя почти никога не пропуска възможност да се включи в промоция, инициатива или програма за стимулиране, защото добре знае, че пълният потенциал за развитие във Форевър се открива именно чрез активни действия и участие във всичко, което компанията създава за собствениците на Форевър бизнес.

Честито, Иглика!

Милен и Галина Царевски, Соринг Мениджър, квал ОРЕЛ

Милен и Галина Царевски са се квалифицирали за толкова много програми за стимулиране на Форевър и отлично знаят какви ползи носи всяка една от тях. Те също бяха сред първите квалификанти в програмата от миналата година и получиха най-високия чек на стойност 18 408,90 долара.

Желаем ви тази година делът ви да бъде още по-голям!

Петя Димитрова, Сеньор Мениджър ОРЕЛ

Петя Димитрова сте виждали често на снимките от Глобалните ралита и програма Мениджър ОРЕЛ и това не е никак случайно. Петя е един от най-отдадените собственици на Форевър бизнес, който открито разказва и споделя изключително важната роля на компанията в нейния живот. Поздравления за втората квалификация на Петя в Chairman’s Bonus! Пожелаваме ѝ всяка година да вижда името си сред квалификантите!

Цветанка и Емил Бурназки, Соринг Мениджър

Ако има собственици на Форевър бизнес, които да познават всеки детайл от всяка програма за стимулиране на компанията, то това са те – Цветанка и Емил Бурназки. Многократни участници в Европейски, Световни и Глобални ралита, квалификанти във Forever2Drive и топ собственици на Форевър бизнес за България 13 поредни години. Днес с радост им честитим второто участие в Chairman‘s Bonus и се надяваме през май да ни покажат шестцифрен чек!

Убедени сме, че мнозина от вас също биха искали да участват в програмата и да си спечелят дял от печалбата. Поставете си го за цел тази година и действайте! Квалифицирайте се на първо, второ или трето ниво и се уверете, че Форевър предлага най-щедрия компенсационен план в света! Ще получите покана да присъствате на Глобалното рали на остров Бали догодина, за да получите своя Chairman’s Bonus чек и ще празнувате подобаващо резултатите от усърдната си работа!

Споделете с приятели:

Нагоре