Поемете към повече жизненост само за четири дни

Форевър

DX4™ бе представена през май по време на Глобалното рали на Форевър в Абу Даби като най-новото попълнение в асортимента ни от продукти за здраве и жизненост.

Четиридневната програма ви помага да рестартирате физическото, психическото и духовното си здраве чрез хранителни добавки, практики за вътрешна нагласа и насоки за хранене. Тя предоставя всичко необходимо, за да помогне на организма да функционира оптимално, включително продукти и добавки в подкрепа на хидратацията, енергията и метаболизма.

Но DX4 преминава и отвъд физическия аспект, като ви учи да подхождате по-осъзнато към храната си и към начина, по който се грижите за тялото си. Продуктите, структурираният хранителен план и дейностите за пренастройка на начина на мислене се съчетават в програма с по-голям ефект от сбора на съставните ѝ части, помагайки ви да живеете по-чисто и по-здравословно след края на четирите дни.

DX4 е различна от останалите подобни програми

DX4 подхожда комплексно към възприятието ви за храната и задава въпроса: „Защо сте гладни?“ Това не е програма за отслабване, а по-скоро контролирана оценка от какво реално се нуждае тялото спрямо желанията на мозъка. Целта на DX4 е да изчисти организма от всичко ненужно и от стресовите фактори на забързаното ежедневие. Тя осигурява само незаменимото хранене, предназначено да балансира тялото и съзнанието.

Чрез насоки и съвети DX4 ви помага да изградите по-силна връзка между организма и ума си. Тя възвръща равновесието във физическото здраве с помощта на хранителни добавки, структуриран план и съвети за хранене, а чрез осъзнатост, поставяне на цели и благодарност пренастройва умствената ви нагласа. Всички аспекти на програмата са разработени да работят в тандем една с друга, за да се почувствате цялостно по-добре.

DX4 предлага всичко необходимо на тялото ви за рестарт

В пакета на DX4 ще откриете четиридневни количества от седемте хранителни добавки и продукти в системата. През първите два дни ще откликвате на нуждите на тялото си основно с включеното в кутията на DX4 , придружено от големи количества вода за прочистване на организма.

От втория до четвъртия ден програмата също ви позволява да похапвате чисти и натурални храни, както и здравословна и богата на зеленчуци салата, но те не са включени в пакета.

Нека надникнем в кутията.

Forever Therm Plus™ за подкрепа на здравословния метаболизъм и енергийните нива

Forever DuoPure™ с холин, допринасящ за нормална функция на черния дроб

Forever Multi Fizz™ зарежда с ежедневни витамини и спомага за по-добра хидратация

Forever Sensatiable™ за сладко избавление от всекидневните изкушения

Forever LemonBlast™ в подкрепа на храносмилателната система

Forever Aloe Vera Gel® за подпомагане усвояването на нутриенти

Forever Plant Protein™ в помощ на костите и за растеж на мускулната маса


Повтаряйте DX4 по четири пъти годишно

Целта на DX4 е да изхвърли от тялото и ума стресовите фактори, за да можете да преразгледате отношението си към храната и към организма си. Понеже в живота винаги има стресиращи и разсейващи фактори, важно е да включвате в здравословния си режим такива периоди на рестарт. За най-добри резултати се препоръчва да правите DX4 по няколко пъти в годината, но задължително оставяйте по три месеца между програмите. Повтарянето на рестарта на всяко тримесечие с времето ще ви помогне да почувствате и тялото, и ума си по-здрави.

Преди да можете да направите дълготрайна промяна, трябва да обърнете внимание на вътрешните механизми в тялото, ума и духа си, за да култивирате траен и пълноценен спектър на жизненост и DX4 прави именно това. Като рестартирате тялото и ума до базисното ниво на добрата физическа и психическа форма и повтаряте този рестарт четири пъти в годината, ще се радвате на по-добър баланс и оптимизирано здраве.

Споделете с приятели:

Нагоре