Личният пример винаги дава най-добър резултат

Иглика Величкова, Сеньор Мениджър

Вече повече от 12 години живея различен, много по-красив и осъзнат живот благодарение на Форевър.

Когато се включих, имах единствено желание да се измъкна от омагьосания кръг на заемите и битовизмите, както и да бъдем здрави вкъщи. На практика това беше единствената възможност, благодарение на която, грижейки се за здравето на детето си по време на майчинството си, можех да помагам за неотложните разходи в трудния момент, в който се намирахме. Никаква визия нямах за нещо по-голямо. За щастие, когато човек започне да прави малки крачки, ако те са в правилната посока, вратите сами се отварят. Имаше разбира се и много трудни моменти. Често се чудех дали те са просто предизвикателство, или са знак, че не това е моят път. Но, продължавайки да правя действията, резултатите не след дълго дойдоха.

Постепенно променях визията и нагласата си към това какво искам да ми се случва и какъв живот искам да живея. И все повече осъзнавах, че имам най-добрия инструмент в ръцете си. Без да се фокусирам върху финансовия резултат, си поставях малки цели, свързани с по-малки предизвикателства, които обикновено идваха от компанията. Към това поведох и хората от екипа си. Личният пример винаги дава най-добър резултат. Заедно открихме силата на екипната работа. Оказа се, че когато имаме общи цели и различни качества, успехът е много по-леснопостижим за всички.

Едно от най-големите богатства, дадени ми от работата с Форевър, са прекрасните хора, с които тя ме срещна! Безценните приятелства с партньори с богата ценностна система и с различна визия и нагласа са нещото, за което благодаря всеки ден! Това постепенно доведе всички ни до по-големите резултати.

Квалификацията CHAIRMAN'S BONUS

Тя е едно от нещата, които правят нашата компания много различна от всички останали в МЛМ индустрията. С повече постоянство, работа и с правилната нагласа, че даваме много стойност на хората около себе си и за това дори ни плащат, имаме възможност да постигнем наистина неограничени доходи като тринайсети бонус!

Преди години не съм си и мислела, че ще имам качествата да стигна до тази квалификация. Смятам, че и сега нямам всички необходими качества, но съм заобиколена от хора, с които заедно ги имаме!

В нашата компания никой не постига нищо сам! И това е едно от най-хубавите неща в нея! Благодаря на всички прекрасни хора, с които работим в екип заедно! Част от тях не са в моя личен екип, но са точно толкова безценни за мен, колкото и хората в моя екип!

Сигурна съм, че съвсем скоро квалификантите за CHAIRMAN'S BONUS тук в България ще бъдем много повече, защото постепенно успяваме да променяме все по-осезаемо общата нагласа на хората около себе си към повече доброта, радост и успех! И това полека-лека променя света, в който живеем!

Вълшебството е в това човек да има смелостта да тръгне и търпението и постоянството да преодолее всяка трудност с ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ, доверявайки се на процеса! И никога да не забравяме, че не сме сами в този път към по-красив живот, който ние сами творим с добро!

Споделете с приятели:

Нагоре