Любимите ви продукти са отлични за спечелване на клиенти

Форевър

Като собственик на Форевър бизнес сигурно вече сте опитали голяма част от разнообразния продуктов асортимент на компанията. От козметика през хранителни добавки и контрол на теглото до знаковите ни алое напитки – Форевър предлага алое и други полезни натурални съставки в най-различни форми за вашето здраве и красота!

Всичко това е много вълнуващо, но може и да се окаже малко объркващо, когато запознавате нови клиенти със света на Форевър. Кои продукти да опитат първи? Кои ще им помогнат да почувстват невероятните ползи, които толкова радват нас?

Мислим, че „Форевър любимците“ от сериите за лична хигиена и грижи за кожата са отлично начало. Неслучайно точно те са сред най-продаваните – мнозина ги използваме всеки ден и можем спокойно да кажем, че са оказали дълбоко въздействие върху живота ни, измествайки продуктите, които сме ползвали преди. Ето и няколко идеи с какво можете да печелите новите си клиенти.

Алое вера гел

Един от най-популярните ни продукти АЛОЕ ВЕРА ГЕЛЪТ на Форевър овлажнява, успокоява и обгрижва всеки тип кожа, като е особено подходящ за грижи след излагане на слънце или като част от надеждната ни домашна аптечка. Представлява прозрачен гел, който не цапа дрехите и е възможно най-близък до чистата вътрешност на листата на алоето.

Как да го предлагате на нови клиенти

Независимо дали са се отправили на късна слънчева почивка, където може да имат нужда от успокояване след ден под палещите лъчи, или пък на къмпинг в планината, където насекомите няма да ги оставят на мира, разкажете им колко полезен може да е АЛОЕ ВЕРА ГЕЛЪТ като средство за първа помощ. А ако познавате някого – възрастен или дете, който постоянно се удря и ожулва, споделете колко успокоява прозрачният и лек гел на Форевър.

СУПЕР СЪВЕТ: съхранявайте в хладилника за допълнителен охлаждащ ефект!

Загряващ алое лосион

Популярността на този продукт е напълно разбираема. Той е с много богата консистенция, но не омазнява, което го прави идеален за дълбок и релаксиращ масаж. При нанасяне създава усещане за охлаждане от алоето и ментола, за да успокои още при първия контакт с кожата, а след това загрява, докато съставки като евкалипт отпускат мускулите и създават натурално ароматно изживяване.

Как да го предлагате на нови клиенти

Ако познавате човек, който обича спорта и фитнеса, попитайте го как се чувстват мускулите му след тежка тренировка. ЗАГРЯВАЩИЯТ АЛОЕ ЛОСИОН може да е точно това, което търси за тяхното облекчаване и отпускане – перфектна награда за положените усилия. Или пък може би познавате някого, който упражнява физически труд или редовно страда от различни болежки. Разкажете му за отличните свойства на този лосион!

СУПЕР СЪВЕТ: нанесете малко количество по слепоочията, за да успокоите ума си след особено тежък работен ден!

Алое дезодорант ЕВЪР-ШИЛД

Всеки иска да разполага с надежден дезодорант и затова АЛОЕ ЕВЪР-ШИЛД е толкова обичан и продаван продукт от нашия асортимент. Предлага целодневна защита от неприятен мирис с успокояващата сила на алое вера. Не съдържа алуминиеви соли, което означава, че е достатъчно нежен за чувствителна кожа и след депилация.

Как да го предлагате на нови клиенти

Просто им предложете да заменят дезодоранта, който ползват, с АЛОЕ ЕВЪР-ШИЛД за месец и да преценят дали им харесва. Ако познавате човек с чувствителна кожа, можете да му препоръчате продукта за облекчаване на симптомите, които получава от обикновен дезодорант.

СУПЕР СЪВЕТ: опаковката е удобна за носене и не тежи, така че не пропускайте да кажете на клиентите си, че алое дезодорантът може да е с тях навсякъде през целия ден за повторно нанасяне при необходимост.

Гел за зъби ФОРЕВЪР БРАЙТ

И децата, и възрастните обожават ФОРЕВЪР БРАЙТ и това също не е случайно! Гелът е нежен и почиства зъбите ефикасно, защото има естествени съставки и не съдържа флуор, което означава, че може да се ползва от цялото семейство, дори и от домашните ви любимци! Приятният ментов аромат превръща пастата в най-любим продукт. ФОРЕВЪР БРАЙТ е и отличен начин за справяне с плаката и за поддържане на добра устна хигиена.

Как да го предлагате на нови клиенти

Познавате ли родители с малки деца, които се тревожат, че може да погълнат флуор, докато си мият зъбите? Гелът за зъби на Форевър е отлична алтернатива. Кажете им, че децата много харесват зеления цвят на пастата! А защо да не опитат да поддържат и дъха на домашните си любимци свеж безопасно с ФОРЕВЪР БРАЙТ?

СУПЕР СЪВЕТ: пастата е изключително икономична, защото се пени обилно. Количество колкото грахово зрънце е напълно достатъчно за отлично измиване.

Алое прополис крем

Лесно е да разберем защо АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМЪТ е сред най-обичаните продукти на Форевър. Подхранва кожата интензивно с две от най-ценните ни съставки – чист гел от вътрешността на листата на алое вера и пчелен прополис. Заедно те помагат на кожата ви да поддържа отличен цвят и структура.

Как да го предлагате на нови клиенти

Кой не иска кожата му да е мека и еластична? Препоръчвайте на клиентите си да заменят крема си за ръце и тяло и да опитат прекрасния АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМ за всекидневна употреба, за да се насладят на овлажняващите му свойства.

СУПЕР СЪВЕТ: носете го в чантата си за хидратация в движение – особено подходящ е сега, когато се стараем често да мием и дезинфекцираме ръцете си, защото ги предпазва от прекомерно изсушаване и напукване.

Споделете с приятели:

Нагоре