За нас Форевър е жива игра с много и щедри награди

Цветанка и Емил Бурназки, Соринг Мениджъри

ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ са част от семейството на Форевър още от далечната 1999-а. Всяка година в техния Форевър бизнес неизменно е белязана от нов успех и завиден ръст. Редовни квалификанти са за Световни, Европейски и Глобални ралита, многократни участници в програма Мениджър ОРЕЛ и Forever2Drive. Активните им действия и усърдната работа години наред им отреждат първо място в класацията за ТОП собствениците на Форевър бизнес в България. А през изминалата 2020-а покориха и първо ниво в програма Chairman’s Bonus. Чекът им е повече от впечатляващ – 9 493,25 долара! Помолихме ги да споделят с всички ни как са постигнали този завиден успех още при първото участие на страната ни в програмата. Чуйте какво ни разказаха…

Живеехме перманентно във финансова криза и когато за първи път ни представиха възможността Форевър, ни се стори прекалено хубаво, за да е истина. Казахме си „Дори 1% от това да е истина, ние ще вложим 100% от нашите собствени усилия, за да постигнем този 1%, защото за нас този 1% би бил значима промяна!“

С времето започнахме стъпка по стъпка да постигаме не само 4-5 цифрени доходи, но и обявените в компенсационния план програми за стимулиране – Forever2Drive, Глобалното рали на Форевър, програма Мениджър ОРЕЛ – те са все възможности, за които ти играеш сам заедно с екипа си. Само Chairman’s Bonus липсваше в колекцията ни от програми за допълнително стимулиране, макар самите ние от години да изпълняваме условията за тази толкова щедра програма.

Правилата на Форевър обаче изискват да се квалифицира офиса в България, за да можем да участваме и ние. Налагаше се всички екипи в страната да се обединим в името на каузата, а това невинаги е лесна задача. Въпреки това, подкрепяни и стимулирани от управляващия директор на Форевър България и С. Македония г-н Стефан Стаев, още преди 3-4 години започнахме активни общи действия. Заедно правехме открити представяния по градовете почти всяка седмица и създадохме отлична и вдъхновяваща среда за работа, дори се състезавахме кой екип да доведе повече гости на събитията! Често се случваше да има по няколко общи представяния в една седмица. За Форевър България започна да се говори с уважение като за различната мрежова компания.

Това беше много мотивиращо за нас и даде много добър растеж на бизнеса както на всички наши екипи, така и на останалите във Форевър България.

И тогава ни затвориха заради кризата с вируса. Това беше черешката на тортата, която даде решителен тласък на потреблението на продуктите, защото всеобщото признание за качеството им вече е безспорно. Съвсем естествено се вдигна общият оборот на страната и Форевър България и С. Македония се класираха за Chairman’s Bonus!

Както казва един френски философ „Всяка ситуация има два края – гладък и бодлив. Ти избираш от кой край да я хванеш!“ Ние избрахме да „хванем“ затварянето от „гладкия край“ и да играем за Chairman’s Bonus. Внимателно разучихме правилата (нали знаете, че сме математици), видяхме къде е необходимо да фокусираме вниманието си, направихме план и започнахме масирани действия за нов бизнес. Ясно беше, че увеличим ли достатъчно новия си бизнес, ще спечелим Chairman’s Bonus, защото другите условия вече ги изпълняваме.

С годините установихме, че сме състезателен тип семейство – обичаме игрите, обичаме да се състезаваме със себе си и да надскачаме предишните си постижения. Отдавна възприемаме Форевър като жива игра с много и щедри награди. Обичаме да я играем и я играем със сърце и любов.

С удоволствие учим партньорите си на тънкостите на играта, за да я играят и те с удовлетворение и да печелят наградите, които искат и са важни за тях. Това ни прави щастливи, удовлетворени, а другите казват – и успешни.

Ние сме Цветанка и Емил Бурназки и ви желаем здраве и много спечелени игри!

Споделете с приятели:

Нагоре