Вие сте човекът, сега е моментът и Форевър е начинът

Грег Моън, CEO, Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл

Щастлив съм да мога да ви кажа, че във Форевър имате шанс да процъфтявате, ако вярвате в себе си, оставате отдадени на целите си и работите последователно.

Напоследък много си мисля за независимост и свобода, може би защото наскоро в САЩ чествахме 4 юли. Но корените са по-дъблоки. Тези идеали формират Форевър като компания и вашия Форевър бизнес – тук е място, където сте свободни да избирате как искате да живеете и къде, сами решавате как да разпределяте времето си. Можете наистина да сте си сами началници!

При неотдавнашно пътуване до Унгария посетих един от нашите топ лидери – Миклош Беркич, който е отличен пример как човек може да си създаде живота, който му харесва, и да си изгради бизнес с усърден труд. Дори номерът на един от автомобилите му гласи „Моят начин“. Това мото ме наведе на мисълта, че Форевър е създадена за ВАС, нашите собственици на бизнес, за да работите и живеете по своя начин! Независимо дали Форевър ви носи основни доходи и пътешествия по света с невероятните си програми за стимулиране, или само допълнителни средства, за да преследвате мечтите си, този план и перспективите, които предлага, са във вашите ръце. Замислете се… какво има най-голямо значение за вас?

Като СФБ сте поели отговорност да притежавате бизнес и, както във всяка подобна дейност, успехът не идва без предизвикателства. Може би целта ви е да се квалифицирате за Глобалното рали на Форевър в Индия или за програма Level Up, с която да посетите полята с алое в Доминиканската Република, или пък може би да спечелите първия си Chairman’s Bonus чек. Сега е моментът да си припомните тези и другите си цели и да преговорите какво е необходимо за постигането им, за да сте сигурни, че се движите по план. Все пак вече мина повече от половината от 2023-а.

Този месец ви насърчавам да видите какво ще ви е необходимо, за да постигнете следващото ниво в бизнеса си. Дали ще е по-активно спонсориране в екипа, или увеличение на продажбите, стремете се да откриете потенциала за растеж. Дори и да не успеете да се квалифицирате за програма Level Up, ние искаме да запазите мотивацията си и да се устремите към следващото ниво в маркетинговия план. Целта ни е чрез визията на Рекс и това, което той ни остави в наследство, да ви предоставяме възможности, с чиято помощ да можете да избирате как да живеете. Щастлив съм да мога да ви кажа, че във Форевър имате шанс да процъфтявате, ако вярвате в себе си, оставате отдадени на целите си и работите последователно.

Ще заема една фраза от Каутар Таджиу, един от най-новите членове на нашия Глобален лидерски екип от Мароко: „Ако не ти, кой? Ако не сега, кога? Ако не с Форевър, с кого?“ Мисля, че това е отлично напомняне, че вие сте човекът, сега е моментът и Форевър е начинът!

Нека навлезем във втората половина на 2023-а устремно. Поставяйте си големи цели, работете здраво и не се отказвайте, за да изпитате радостта от всички възможности пред вас.

Продължавайте да упорствате,

Грег Моън

Главен изпълнителен директор
Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл


Резултатите са индивидуални. Форевър не гарантира доходи, възнаграждения или успехи. Постиженията ви зависят от вашите усилия, всеотдайност, умения и лидерски способности и доколко успешно ги прилагате. Моля прегледайте ежегодното изявление за доходите на Форевър за повече информация.

Споделете с приятели:

Нагоре