Форевър промени мисленето и живота ми!

София Стоянова, Мениджър

София е на 30, от с. Склаве край Сандански. Включва се във Форевър през ноември 2018 г. Два месеца по-късно става Асистент Супервайзор, а две години след началото вече е Мениджър. Постига завидния резултат с чар, широка усмивка, много усилия, но и с подкрепа от семейството и спонсора си.

Откакто се помня, родителите ми имат малък семеен бизнес – магазин за хранителни стоки. Всички знаят, че с такъв тип традиционен бизнес хората заменят времето си за малко повече пари. В него не можем да избираме с кого да работим и този факт много ми тежеше. Самата аз съм се занимавала с различни неща според възможностите за възрастта си. У дома винаги са ме съветвали да си намеря нещо по-добро от семейния бизнес, но след като завърших висшето си образование, не съм работила и ден по специалността, защото на повечето места търсеха хора с опит. Наложи се пак да се върна на работа в магазина.

После създадох свое семейство. Моментите, споделени с детето и съпруга ми, са много ценни за мен. Винаги съм искала да прекарвам повече време с тях, а и за мен е важно да възпитаваме децата си с личен пример. Споделяла съм с близки мечтата си да притежавам свой бизнес, да бъда финансово независима и свободна.

Преди да започна във Форевър, търсех нови възможности, защото не харесвах еднообразния си начин на живот. Със спонсора и ментора си Васил Парушев се запознах в социалните мрежи. Негова публикация привлече вниманието ми и реших да му пиша. Останах възхитена от професионализма му. Създадохме стабилно приятелство. Днес го чувствам като по-голям брат, който държи на мен, напътства ме и ми помага да развия пълния си потенциал, за което съм му много благодарна.

Така започна пътешествието ми във Форевър. Без да познавам продуктите и без да съм усетила ползата от тях, веднага разбрах, че компания ще промени живота ми в положителна посока. Допълнителен плюс беше, че когато започнахме да ползваме продуктите у дома, значително подобрихме здравословното си състояние.

Изцяло промених и начина си на мислене, започнах да се развивам личностно. Според мен е много важно, ако човек търси промяна, първо да промени себе си. Предизвикателствата във Форевър са, че често ни се налага да излизаме от зоната си на комфорт, но именно това ни помага да израстваме и да се развиваме. Щастлива и благодарна съм, че сега животът ми е пълноценен и различен.

Държа много на всеки човек от моя екип. Повечето познавам отдавна, преди да открия Форевър, но благодарение на общия бизнес се сближихме и сега всички се развиваме заедно. Щастлива съм, че вървя напред заедно с брат си, с братовчедите и приятелите си. Качествата, които трябва да притежава един успешен СФБ, е уважение към всички в екипа. Откакто съм част от Форевър, научих един много ценен урок: „Първо трябва да помогнеш на себе си, за да си наясно как можеш да помогнеш и на другите.“

Форевър не е просто възможност, а е УНИКАЛНА възможност, за която все повече хора научават, което много ме радва. Сигурна съм, че най-доброто предстои!

Споделете с приятели:

Нагоре