Наградите на Форевър за 2021 г.

Форевър

Спечелването на награда не е никак лесна работа. От квалификацията в определена категория, през съревнованието с други големи и разпознаваеми марки до успешното преминаване през различни тестове и оценки на журито, процесът изобщо не е лесен и точно затова наградите са толкова ценни. За собствениците на Форевър бизнес спечелените от компанията награди носят освен световната популярност на нашите невероятни алое продукти и допълнителни преимущества. След обявяване на наградените от дадена организация на победителите се отделя специално внимание в дигиталните, социалните и печатните медии.

Към днешна дата продуктите на Форевър за лична хигиена и грижа за кожата спечелиха над 14 награди за 2021 г. – от СИЛНО ПРЕПОРЪЧАН и ФИНАЛИСТ, до продукти, наградени със ЗЛАТНА, СРЕБЪРНА или БРОНЗОВА лента, побеждавайки много известни марки.

Предлагаме ви малко повече подробности за всяка награждаваща организация и победителите сред Форевър продуктите.

Награди ЕКО РОДИТЕЛ за натурална козметика

Green Parent Natural Beauty Awards

Наградите ЕКО РОДИТЕЛ за натурална козметика се връчват за 11-а поредна година. Продуктите преминават през специален подбор и се подлагат на различни тестове от експерти в бранша, които изпитват и проверяват качеството на всеки от тях месеци наред. С отличието се удостояват най-чистите, екологични и ефективни натурални продукти в няколко категории. Списанието има колектив от независими специалисти, които тестват всеки представен продукти и описват впечатленията си. Форевър се съревновава с компании като Better you, Weleda, Neal’s yard и други производители на натурална и екологична козметика.

През 2021 г. стягащият комплекс на Форевър от програма „Инфинит“ спечели БРОНЗ в категорията „Най-добра хранителна добавка за красота“, а Алое сънскрийн спечели ЗЛАТО за „Най-добър слънцезащитен продукт“.

Награди на БИБЛИЯ НА КРАСОТАТА

Beauty Bible Awards

Откакто издадоха първата си книга „Библия на красотата“ през 1996-а, над 31 хиляди жени са взели участие в техните изпитвания, превръщайки начинанието в най-голямото в света независимо проучване на козметика. В него са включени продукти за цялото семейство на марки като Elemis, Murad и Liz Earle, както и нови, независими марки. През 25-та година на наградите 1380 жени тестваха продуктите, допуснати в състезанието.

Алое био-целулозната маска на Форевър спечели СРЕБЪРНА награда в категорията текстилна маска за лице (Sheet Mask).

„Имахме сериозни колебания дали да включим в наградите категория „Текстилна маска“ от екологични съображения, но се убедихме, че алое био-целулозната маска на Форевър е изцяло биоразградима. Дамите, които я тестваха, потвърдиха, че не само хидратира и озарява кожата, но и по думите на една от тях: „Много ми харесва, че маската е био, веган и компостируема!“ На нас също!“

Глобални награди ЧИСТА КРАСОТА

Pure Beauty Global Awards

През 2021 г. се проведе четвъртото издание на наградите Pure Beauty Global Awards. Продуктите се състезават в 42 категории, а експертите гласуват на базата на набор от критерии като приложимост, ефективност, специфични фактори за продажба, опаковка, функционалност и иновации. Целта на съревнованието е да се популяризират нови и съществуващи марки, независимо дали са масови или нишови, базирани навсякъде по света.

Хидратиращият серум на Форевър беше ФИНАЛИСТ в наградите тази година.

Глобални награди за КОЗМЕТИКА

Global Make-up Awards

В третата година на наградите за козметика взеха участие над 90 различни марки с повече от 350 регистрирани за участие продукти. Наградите Global Make-up Awards, партньор на Global Green Beauty Awards, са само за нови продукти, като отличават най-добрите световни премиери. Те се оценяват от експерти по красота на база ефикасност на продуктите. Други известни марки, участващи в състезанието, бяха Murad, Mary Kay, Dr. Botanical и St Moriz. В над 30 категории наградите оценяват новаторството и находчивостта на производителите, както и качеството на продуктите им. Специалистите търсят най-добрите козметични продукти, както и най-добрите изделия за коса, тяло, грижа за лицето и здравето.

Форевър Ливинг спечели в няколко категории.

Течният алое сапун спечели ЗЛАТО в категория „Най-добър течен сапун“.

Почистващият гел за ръце на Форевър също спечели ЗЛАТО, но в категория „Най-добър почистващ продукт за ръце“.

Успокояващият овлажняващ гел СОНЯ пък спечели СРЕБЪРНА награда в категория „Най-добър овлажняващ продукт“.

В допълнение, Форевър Ливинг като цяло спечели СРЕБРО в престижната категория „Най-добра марка за красота в Обединеното кралство“, което е просто невероятно!

Глобални награди ЕКО КРАСОТА

Global Green Beauty Awards

Наградите Global Green Beauty се връчват на най-добрите и чисти марки за красота, които имат етично отношение към природата и са натурални, био, веган, не се тестват върху животни и са биоразградими. Изданието на наградите тази година беше най-голямото досега и за разлика от Global Make-Up Awards при тях няма ограничение за участие единствено на нови продукти. Включват се известни конкурентни марки като Tropic, Liz Earl и Molton Brown, които се оценяват от шестима представители на козметичната индустрия, чиято самоличност се пази в тайна, за да се гарантира безпристрастност.

Няколко продукта на Форевър Ливинг спечелиха награди тази година:

Алое био-целулозната маска грабна още една СРЕБЪРНА награда в категория „ Най-добра натурална маска за лице“.

Алое-жожоба балсамът спечели първата си ЗЛАТНА награда в категория „Най-добър натурален балсам за коса“.

Течният алое сапун спечели ЗЛАТО в категория „Най-добър натурален сапун“.

Козметични награди ЖЕНА И ДОМ

Woman & Home Beauty Awards

Известното списание Woman & Home проведе ежегодните си награди за красота. Водещи експерти в бранша – от топ гримьори до дерматолози заедно с екипа от отдел „Продукти за красота“ на списанието Woman & Home, оцениха участващите в над 100 категории продукти, които включваха и конкурентни марки като Charlotte Tilbury и Dermalogicа.

Изглаждащият ексфолиант на Форевър грабна наградата за „Най-добър ежедневен ексфолиант“ на списанието Woman & Home за 2021 година.

Лондонски награди ЧИСТА КРАСОТА

Pure Beauty Awards London

От създаването си през 2001 г., наградите Pure Beauty се превърнаха в едно от най-известните събития в календара на козметичния бранш. Тази година то отпразнува своята 20-а годишнина. Редакторският екип на наградите Pure Beauty London прегледа и подбра около 600 регистрирани за участие продукти в 43 категории. Това, което отличава състезанието от останалите, е участието на публиката в гласуването за избраните продукти.

Преди броени дни на официалната церемония Течният алое сапун на Форевър получи статут СИЛНО ПРЕПОРЪЧАН в категория „Най-добър нов продукт за баня“!

2021-а бе невероятна година, донесла множество награди за Форевър Ливинг. Използвайте ги активно в работата си с клиенти и нови сътрудници!

Споделете с приятели:

Нагоре