Грижа за тялото всеки ден и чуден подарък

Форевър България

Двата нови алое продукта на Форевър за ежедневна грижа за тялото са перфектни и за лична употреба, и като подаръци за предстоящите празници. АЛОЕ ДУШ-ГЕЛЪТ и АЛОЕ ЛОСИОНЪТ ЗА ТЯЛО улавят най-доброто от природата и прогресивни научни открития в областта на козметиката, за да изглеждате и да се чувствате по-добре.

За повечето от нас денят започва с чаша алое и ободряващ душ. Те ни събуждат, подготвят ни за деня и ни изпълват с енергия и настроение. С новите продукти на Форевър за ежедневни грижи вече имате възможност да предложите на тялото си благотворното въздействие на алое вера не само отвътре с питателните ни напитки, но и отвън, като превърнете сутрешното си къпане в истински зареждащ ритуал. Чудесният нов АЛОЕ ДУШ-ГЕЛ нежно, но старателно отмива замърсяванията, омекотява, овлажнява и освежава кожата ви, а негово естествено продължение е АЛОЕ ЛОСИОНЪТ ЗА ТЯЛО, който попива бързо и допълнително хидратира.

Сигурни сме, че щом опитате неустоимата комбинация от двата нови продукта, ще изгаряте от нетърпение да я споделите и с близките си. А едва ли има по-подходящ момент от предстоящите коледни и новогодишни празници! Още по-хубаво е, че с двата нови продукта ще можете да изненадате приятно дори близки и приятели, които не за първи път ще получат Форевър подарък от вас!

Нека вникнем малко по-дълбоко в съставките и действието на двата продукта, за да се уверите сами, че могат да ви помогнат да се чувствате прекрасно през целия ден.

За вашия освежаващ душ

АЛОЕ ДУШ-ГЕЛЪТ на Форевър предлага нежно, но и пълноценно къпане с обгрижващи съставки, които отмиват замърсяванията и оставят усещане за мекота и свежест. Той не съдържа сулфати и е pH балансиран, за да спомага за съхраняване на влагата в кожата и да подобрява хидратацията.

Както и в останалите продукти на Форевър, така и в новия душ-гел основната съставка е чисто алое вера от вътрешността на листата на растението. То съдейства в борбата със стареенето, като стимулира овлажняването, успокоява, обгрижва и подхранва кожата и работи в синергия с останалите специално подбрани съставки на продукта.

Една от тях е аргановото масло, което идва от Мароко и през вековете си е спечелило названието „течно злато“. Приложенията му в козметиката са многобройни и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Кожата го абсорбира бързо и е толкова популярно, защото е доказано, че изобщо не запушва порите. Маслото от ядките на аргановото дърво е богато на омега-6 и омега-3 мастни киселини, има антиоксидантни, овлажняващи и успокояващи свойства и съдейства за предотвратяване признаците на преждевременното стареене.

В новия душ-гел на Форевър алоето и аргановото масло са съчетани още с екстракт от цвят на арника и хидролизирани естери от жожоба, които допринасят за омекотяване и изглаждане на кожата, като същевременно подобряват хидратацията ѝ. Допълват ги и витамини A, C и E. Те подхранват кожата и допринасят за здравия ѝ вид.

Нежното и старателно почистване на кожата се дължи на съставки като натриевия кокоил глицинат – естествена съставка, извлечена от кокосови орехи. Благодарение на нея алое душ-гелът прави богата и кремообразна пяна, която се изплаква с лекота, без да изсушава.

Къпането ви ще се превърне в още по-голямо удоволствие с богатото, привлекателно ухание на гора, кехлибар и топъл билков букет, което ще ви отпусне и освежи. А приятният морско-зелен цвят на новия продукт за баня се дължи на натурален меден хлорофил.

Забравете за продуктите за измиване на тялото, които опъват и изсушават кожата. С АЛОЕ ДУШ-ГЕЛА ще се насладите на старателното почистване, което търсите, с идеална комбинация от съставки за здрава и овлажнена кожа.

За да се чувствате добре през целия ден

Още преди да сте излезли от банята, поглезете тялото си с допълнителна доза алое хидратация, за да съхраните влагата, с която душ-гелът е заредил кожата ви. АЛОЕ ЛОСИОНЪТ ЗА ТЯЛО се нанася с лекота, попива почти мигновено и създава усещане за копринена мекота без омазняване, което го превръща в идеален всекидневен продукт за гладка, млада и овлажнена кожа.

Той също може да се похвали с висока концентрация на чист гел от вътрешността на листата на алое вера, което представлява идеална основа за нашата формула, защото хидратира кожата и допринася за здравия ѝ и младежки вид. Съчетахме го с растителни масла и билки, които също се грижат за нея и я подхранват.

Аргановото масло и естерите от жожоба са други общи съставки на двата нови продукта, благодарение на които АЛОЕ ЛОСИОНЪТ ЗА ТЯЛО перфектно допълва действието на АЛОЕ ДУШ-ГЕЛА. Аргановото масло съдържа витамин Е и мастни киселини, които спомагат за омекотяване на кожата, а естерите от жожоба пък съдействат за по-добрата ѝ еластичност и стегнатост.

Към тези ефикасни съставки в лосиона добавихме и масло от семена на макадамия – особено добро за суха и зряла кожа заради високото си съдържание на палмитолеинова киселина, допринасяща за нейното здраве. Но АЛОЕ ЛОСИОНЪТ ЗА ТЯЛО в никакъв случай не е само за хора със суха или зряла кожа, а има универсално приложение. Всеки с нормална до суха кожа ще го оцени.

Натриевият хиалуронат в състава на лосиона подкрепя естествената бариера на кожата, която предотвратява загубата на влага, като създава защитна преграда на повърхността ѝ.

Свежият и лек цветен аромат на алое лосиона за тяло ще ви допадне, а кожата ви ще бъде хидратирана и копринено мека през целия ден.

Подарете алое наслада

Сами виждате, че двата нови продукта на Форевър за грижи за тялото могат истински да зарадват вас и близките ви тази Коледа. Те ще ви предложат цялата мощ на алое вера и съпътстващите го специално подбрани съставки за хидратирана, мека и здрава кожа. Изненадайте приятно близките си с подарък, който ще внася наслада във всеки техен ден и ще им помага да се чувстват прекрасно в собствената си кожа!

Споделете с приятели:

Нагоре