Мечтайте, вярвайте и сбъдвайте!

Петя Бонева, Асистент Мениджър

Присъединих се към Форевър през декември 2020 г. след продуктово представяне, на което бях поканена от сестра ми и мой спонсор Венета Бонева.

Почти веднага взех решение да стартирам своето Форевър пътешествие със стартовия пакет, след което трябваше да се върна в Англия, където живея от 2010-а. Там бях приятно изненадана, че мога да си купя техния стартов пакет и да пробвам всички чудесни продукти, за които слушах положителни отзиви от ползващите ги.

Бях впечатлена от споделяното от всички, включващи се в онлайн обученията ни. Някои говореха въодушевено за здравословни предизвикателства, които са преодолели, след като са открили гела от алое и добавките на Форевър. Други разказваха колко обичат бизнеса. Слушах ги с интерес и си мислех колко е хубаво всичко, но че за да работи човек това, трябва да е или лекар, или експерт по здравни въпроси, или пък трябва да е от много години в бранша, за да знае какво да препоръчва.

Понеже всичко това бе доста далече от мен като човек, работещ в сферата на изкуството и туризма, така и не се припознах в бизнес възможността. Бях доволна, че мога да ползвам продуктите във всяка страна, в която се намирам, и си мислех, че ако не на себе си, то поне на спонсора си мога да помагам с някоя и друга точка.

Отношението ми се промени, когато по покана на моята сестра и спонсор реших да се прибера в България за Деня на успеха през 2022-а. Тя беше работила здраво за своя успех и много се вълнуваше да се качи на сцената в НДК за награждаване за ниво Мениджър. Преживяването беше много емоционално и ме накара да си пожелая и аз да имам повод да се кача на сцената на следващия ден на успеха! И както се казва: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне“ :)

Нещата не се промениха светкавично, но започнах по-редовно да участвам в екипните ни обучения. Записах се и на няколко тренинга за личностно развитие. Реших да съм все по-активна в онлайн срещите, както и в събитията ни на живо, да ползвам все повече продукти, да чета и да слушам за тях. Това ми помогна да стана и по-уверена, когато споделям информация за компанията.

Самото споделяне започна през лятото на 2022 г., когато срещите с роднини и приятели зачестиха. Забелязах, че хората говореха само за два основни проблема, независимо къде живеят и на каква възраст са – здравословни и/или финансови! Започнах да споделям, че ще се радвам да им помогна с информация и по двата, ако търсят решение. За мое щастие повечето бяха търсещи хора и така стартирах изграждането на екип.

Тук е мястото да благодаря на спонсорката ми, която беше до мен при всяка възможност за разговор. Бизнес срещите ни зачестяваха и на мен ми се виждаше вече несериозно да разказвам на хората за маркетинговия план, а аз самата да съм все още Асистент Супервайзор. Реших че това трябва да се промени, като стана Супервайзор по най-бързия възможен начин – за един месец! Направих го през септември, спечелвайки и наградата „Спонсор на месеца“, обявена от Форевър България, и наградата електрическа тротинетка! Много се гордея с моите новорегистрирани Асистент Супервайзори – седем в България и двама в Англия. Това бе първият ми успех и той ми помогна да повярвам в себе си и да си поставя следващите по високи цели.

Преди броени дни отново се прибрах в България за Ден на успеха. Имах честта да се кача на тази специална сцена и да получа значката си за Асистент Мениджър – ниво, което постигнах през декември между пътешествия до Малдивите и Карибите. Звучи невероятно, но и възможностите, които Форевър дава, са невероятни, стига човек да вярва в тях, както и в себе си! Мечтайте, вярвайте и сбъдвайте!

С благодарност към Форевър България, към моя спонсор Венета Бонева, към нейните – Миглена Аврамова и Иглика Величкова, както и към всички прекрасни хора, с които се запознах чрез Форевър, както и към тези, с които подновихме контакт покрай работата ни с компанията. Благодаря Ви!

Споделете с приятели:

Нагоре