Най-важното е да вземеш решение

Елена Михайлова, Мениджър от Разград

Станах част от голямото семейство на Форевър през юни 2011 г. Попаднах тук в момент, в който търсех начин да подпомогна здравето на децата си. Дъщеря ми беше новородена, а синът ми на две. Точно по това време течеше и предизвикателство за пътуване до Будапеща – последното Европейско рали.

Мениджърите на моя екип – Йорданка Танева и Антония Димитрова, бяха толкова въодушевени от предходното събитие във Виена, че си казах: „И аз трябва да отида на пътуване с Форевър, да разбера какво пък толкова се случва там.“ Точно в тези дни присъствах и на представяне на компанията в голяма зала в Плевен, водено от Стефан Стаев. Той завърши с думите: „Днес влакът на възможностите е спрял тук, вие решавате дали да се качите или не.“ И аз се качих! Предизвиках сама себе си!

Много бързо се убедих, че с тези уникални продукти подпомагам здравето на семейството си. Почти веднага замених с тях каквото мога вкъщи. Заразих и няколко приятели и още на втория месец станах Супервайзор. И си заслужих пътуването до Будапеща. А там наистина беше чудесно! Прекрасна позитивна среда, усмихнати хора, наслаждаващи се на свободата си.

Вече 12 години продължавам да употребявам нашите продукти и мога смело да заявя, че съм използвала всичко и в истинския смисъл съм се превърнала в продукт на продуктите. Поддържах връзка с Дани и Тони, следях отблизо Иглика и други от успешните хора във Форевър България и се радвах на успехите им. И живеех с мисълта, че един ден и аз ще бъда част от Форевър бизнеса, защото изключително много вярвам в мисията на компанията – от хората за хората с любов, защото вярвам в силата на мрежовия маркетинг с Форевър!

По професия съм счетоводител, почти целият ми трудов стаж е на свободна практика. Смея да твърдя, че живея комфортно, не в лукс, но пък и не се лишавам от много неща. Може би не вярвах в себе си достатъчно, за да пробвам дали Форевър ще проработи и за мен.

Но моят син има мечта. Откакто за първи път се качи на самолет, когато беше на четири, желае да стане пилот. За 14-ия му рожден ден му подарихме полет с инструктор на малко летище до Разград. Когато слязоха от самолета, инструкторът беше възхитен колко много знания има детето само от предавания и игри-симулатори. Обясни ни, че има възможност да започне курс по безмоторно летене. Кристиан буквално хвърчеше от щастие, никога не бях го виждала по-щастлив. Цяла вечер не спираше да си пее „I believe I can fly!“. В този ден аз осъзнах, че колкото и добри да са доходите ми в момента, не мога да си позволя да изуча пилот, защото образованието му ще струва шестцифрена сума. Това бе денят, в който взех решение да проверя ще проработи ли Форевър бизнеса и за мен!

What matters most или кое е най-важното за теб

Преди 12 години от най-голямо значение за мен бе здравето на децата ми, към сегашния момент е здравето на всички ни и образованието на децата.

В края на 2022-а си обещах през 2023 г. да не пропускам събитие на Форевър. Реших да отида в Боровец на разноски на Форевър и го направих. Появи се предизвикателството за Кан. Реших, че ще го спечеля и го направих, и не само това, а направи го и човек от екипа ми. Когато реших, че ще спечеля пътуването до Кан на разноски на Форевър, взех още едно решение – че ще използвам ентусиазма и растежа, за да стана Мениджър. И станах!

Кое е най-важното – решението! Поставената цел, направеният план, следването му, подкрепата от спонсора! Благодаря много на Дани, че още преди години повярва в мен. Че още тогава ми помогна за ниво Супервайзор, много хубаво беше да пазарувам толкова години на по-ниска цена! Благодаря ѝ за подкрепата и сега! Благодаря и на трите мотивирани дами от моя екип – Вили от Плевен, Дари от Разград, Юлка от Лозница, които скоро се надявам да видим с нови нива! Благодаря на всички, които ми се довериха за своето здраве! Грижата за здравето ни е в наши ръце, тя е грижа всеки ден! Това ме вдъхновява и мотивира много – мога да помагам на хората за най-важното – тяхното здраве, мога да бъда полезна на всички от 0 до 100 години. Мога да им помагам да имат и финансова свобода! Мога да подобрявам живота на хората!

Ниво Мениджър за мен е вече факт! В бизнеса съм! Радвам се, че пред мен вече са отворени вратите на големия глобален бизнес!

А сега накъде? Към Мениджър ОРЕЛ, разбира се!

Аз съм Елена.

Аз съм Форевър!

Споделете с приятели:

Нагоре