Форевър е компания, която не бих заменила

Йоанна Йорданова, Мениджър

Форевър Ливинг е възможността, която сбъдна много мои желания и мечти. Тук ме доведе здравето на моите близки. Бяхме изпаднали в ситуация, при която не намирахме начин да подобрим имунитета си. Тогава се запознахме с продуктите на Форевър и постепенно с постоянство и търпение подобрихме своето здраве и това на нашите близки.

Много години бяхме добри клиенти на компанията. Харесваше ми отношението, приятелската среда, подкрепата, намерих много приятели и ментори тук и това ме държи вече повече от 12 години във Форевър.

Началото

Бизнесът с Форевър ми хареса още от първия ден в компанията, но се бяхме фокусирали най-вече върху здравето и другата си работа. Всички знаем, че ако работим от време на време, резултатът идва малко по-бавно. Преди две години реших, че трябва да направя следващата крачка и станах Супервайзор, разбира се с помощта на семейството ми, което ме подкрепяше и с клиенти и приятели, които значително ми помогнаха да изпълня изискванията. Много ми харесва маркетинговият план на компанията и че всеки получава щедри бонуси за добре свършена работа, която пък освен всичко друго е и голямо удоволствие за мен.

Успехите

Не чаках дълго и намерих добри бизнес партньори, които също като мен искаха да се докоснат до бизнеса и компанията. Така с помощта на сътрудници и добри клиенти успях да постигна ниво Асистент Мениджър през ноември миналата година и благодарение на невероятната възможност за издигане до ниво Мениджър за четири месеца, покорих и този връх през февруари. За мен това беше сбъдната мечта, а със същите усилия успях да се квалифицирам и за пътуването за двама в Кан през лятото. Не мога да опиша колко се вълнувам, че постигнах и двете неща!

Какво предстои?

Но не спирам дотук, от ниво Мениджър започва истинският бизнес. Сега продължавам да работя и да споделям опита си, нашият екип има изградена система за работа и заедно ще се стремим да постигнем следващи нива и квалификации. Програмите Мениджър ОРЕЛ и Forever2Drive са само част от бъдещите ми планове. Добре звучи нали? Винаги трябва да имаме творчески цели, които ни държат ЖИВИ, мотивират ни и ни помагат да продължаваме напред. Аз искам децата ми да растат здрави щастливи и успешни, мечтая да им дам всичко, от което се нуждаят, и един ден да наследят нашия семеен бизнес!

Форевър е компания, която не бих заменила. Моето бъдеще и бъдещето на моето семейство е Форевър!

Споделете с приятели:

Нагоре