Успехът няма да дойде сам да почука на врата

Стефан и Таня Стаеви

Сигурно неведнъж сте чували, че разликата между аматьори и професионалисти е в навиците им. Едните изграждат навици на професионалисти, докато аматьорите по-скоро се придържат към добрите си намерения и рядко успяват да пожънат сериозен успех. Правилото важи за всяка сфера от живота, не само за мрежовия маркетинг или друго бизнес начинание.

Неслучайно чуваме предимно за успехите на професионалните спортисти – те просто са превърнали всички дейности, необходими за високи постижения, в ежедневни и ги изпълняват регулярно.

В мрежовия маркетинг успехът също зависи от ежедневни рутинни действия или казано другояче – от навиците ни. Никой от нас не може да се развие и израсне, разчитайки на очаквания, добри намерения или късмет, а само с помощта на постоянни действия в конкретна посока. Ето защо създаването на стабилна основа, изградена от добри ежедневни навици, неизбежно ще ви отведе там, където искате да стигнете. Тук, разбира се, се намесва и желанието ви за развитие и успех. Ако сте от онези пишман мрежовици, които всеки ден стават по обяд с доброто намерение да позвънят на няколко човека днес, но така и не успяват да се организират и всичко остава за утре, успехът няма да дойде сам да почука на врата ви.

Затова определете посоката и крайната си цел и действайте – вероятно съвсем скоро ще се поздравите за завидните резултати. А ние бихме искали да ви припомним отново най-важните пет навика, които ще ви помогнат да градите успешен бизнес с Форевър:

  1. Използвайте продуктите! Подменете всичко в домакинството си с продукти от вашия собствен бизнес с Форевър. Ще имате възможност да им се наслаждавате, ще се уверите в качеството им и ще успявате уверено да говорите за предимствата им винаги и навсякъде, а и гостите ви непременно ще ги забележат.
  2. Споделяйте! Говорете с колкото можете повече хора всеки ден. Изберете си дали ще говорите с 5, 10, 20 или 40 души днес. И го правете всеки ден, без никакво изключение. Разказвайте за бизнес възможността, за продуктите или просто си насрочете среща за кратко представяне. Къде да намирате всеки ден нови 30-40 човека ли? Навсякъде – в парка, мола, фитнеса, книжарници, ресторанти, фейсбук, инстаграм, на пейката пред блока, на детската площадка, в банковия клон, наистина навсякъде. Създайте си база от 5-10 лоялни клиенти и се постарайте обслужването в собствения ви „магазин“ да бъде завидно.
  3. Включвайте нови хора всеки месец. Новите хора са жизнената сила на нашия бизнес. Създаването на навик да общувате с определено количество хора ежедневно е фундаментът за успешната ви работа с Форевър.
  4. Бъдете активни с 4 б.т. всеки месец. Повечето от вас знаят какво точно означава активност с 4 б.т., но позволете набързо да обясним за онези, които още не са добре запознати. Активността с 4 .б.т. е основополагащ фактор за успех с Форевър, защото ни учи на основните неща – да използваме продуктите, да препоръчваме продуктите и бизнес възможността и да включваме нови хора. Тя се формира от поне 1 б.т. от лични покупки и продажби на дребно и 3 б.т. от новоспонсорирани членове в екипа ни. Ако погледнете предходните три навика, които описахме, веднага ще разберете колко значим фактор е активността в нашата дейност – тя ще ви помага да печелите от продажби на клиенти, ще държи бизнеса ви жив чрез новите хора, които включвате, и ще изглеждате и ще се чувствате отлично, защото ползвате чудесните ни продукти. Колкото простичко, толкова и гениално, нали?
  5. Квалифицирайте се за всяка награда. Всяка програма за стимулиране на Форевър е създадена така, че да подпомага развитието на вашия бизнес. Разгледайте ги – Глобално рали, програма Мениджър ОРЕЛ, FOREVER2DRIVE, локалните промоции с награди и стимули за собствениците на Форевър бизнес. Всички те са разработени в полза на вашия успех и, освен че ще допринесат за разрастването на бизнеса ви с Форевър, ще ви мотивират с допълнителни завидни награди.

В тази връзка искаме да ви представим и новата промоция на Форевър България, наречена СИЛЕН СТАРТ, която непременно ще ви донесе солидни бонуси от разрастващия се бизнес, както и възможност да си спечелите чуден преносим компютър или телефон. Разгледайте я, планирайте дейността си и да започваме! Нека поставим СИЛЕН СТАРТ на новия работен сезон.

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре