Във Форевър най-важният актив са хората

Татяна Вълканова, Мениджър

Историята на Татяна може би ще ви изненада, защото не разказва за човек, който дълго е търсил мястото и призванието си, преди да срещне Форевър. Напротив, едва на 27 тази лъчезарна и чаровна млада дама може да се похвали с много завидни професионални постижения на световно ниво. Вижте какво я е привлякло в компанията и защо решава да вмъкне бизнеса в доста натовареното си ежедневие.

Началото на пътешествието

Здравейте! За мен е огромна радост да намеря място в усмихнатия Форевър блог!

За разлика от историите на голяма част от собствениците на Форевър бизнес, моята, преди да срещна тази прекрасна възможност, е щастлива. Професионалният ми живот е симбиоза между финансов анализатор и професионален музикант (от дете се занимавам с народно пеене и пиано). Винаги съм била отворена за нови възможности и хоризонти – първа по успех, с номинация за студент на годината, стипендии и световни признания (част от екипа на първите българи – проект Estruna и камерен хор „Нови български гласове“, спечелили Latin Grammy за най-добър фламенко албум за 2018 г.; част от хор „Ваня Монева“, звучащ в саундтраците на „Соло: История от Междузвездни войни“, „Тъмните му материи“ и др.).

Преди да се включа във Форевър, многократно получавах съобщения от различни собственици на Форевър бизнес, но дали защото бях удовлетворена от тогавашния си живот и нямах голямо „ЗАЩО“, или пък подходът им не бе подходящ за мен, не проявявах интерес да се запозная с възможността. През пролетта на 2019-а получих покана за „Ден на отворените врати“ в офиса на компанията и си казах, че това е знак и е време да чуя повече. Останах очарована от бизнес представянето на Живко Василев и без да се колебая на 31 май стартирах пътешествието си като Асистент Супервайзор. Осъзнах, че като екстроверт и човек, обожаващ срещите с нови хора, пътуванията по цял свят и възможностите за усъвършенстване на презентационни умения пред публика, развиването на този бизнес по съвършен начин би допълнило професионалното ми портфолио.

Защо Форевър?

Има и други бизнеси, освен този с Форевър, благодарение на които можеш да имаш здравословен начин на живот, да работиш от вкъщи, да нямаш шеф и работно време. Има и други начинания, чрез които нямаш таван на доходите, можеш да печелиш пътувания по цял свят и програми за кола. Има и други пътища да сбъднеш мечтите си и да бъдеш финансово независим. Но никъде няма друга такава възможност, чрез която да намериш второ семейство в лицето на истински приятели и бизнес партньори и да им помагаш да намерят своето призвание! Продуктите на Форевър безспорно са феноменални, но най-важният актив са хората! Ако трябва да изкрещя една причина, поради която съм щастлива и горда, че съм част от глобалното семейство на Форевър, това е екипът ми и всички прекрасни хора от другите екипи, с които изградихме приятелства до живот.

Разбира се, няма да пропусна факта, че благодарение на продуктите, любимите ми хора са здрави, а аз самата не съм посещавала аптека за медикаменти, откакто се грижа за имунната си система с Форевър ежедневно.

Предизвикателства по пътя

Мрежовият маркетинг е бизнес на статистиката, постоянството, търпението и любовта към хората. Не беше лесно да се науча на търпение и всички, които ме познават, могат да го потвърдят. Това е индустрия, в която успехът идва в дългосрочен план, и всяка илюзия за краткосрочни постижения като финансова независимост не е меродавна. Предизвикателство за мен беше да изградя ежедневна дисциплина с Форевър предвид ангажираността ми, но когато не само моите цели, а и тези на екипа, който ми се е доверил, зависят от общите действия, оправданията са излишни.

Най-трудно ми беше да взема истинско решение да правя бизнеса. През първите няколко месеца от регистрацията си бях по-скоро клиент с няколко включени човека в екипа, но без визия за бъдещото си развитие в маркетинговия план. Решаваща роля изигра денят, в който Живко ми се обади и каза: „Идваш ли с мен в Америка? Избрал съм теб от 800 човека в екипа си, защото знам, че ще бъдеш Мениджър“. Възможността да присъствам на Срещата на Мениджърите ОРЕЛ, да видя глобалната картина, да се запозная с ръководството на Форевър и с най-успешните СФБ в света, несъмнено оказа огромно влияние върху бъдещото ми развитие и съм благодарна на Живко за възможността. Едно е сигурно – други Асистент Супервайзори на събитието нямаше.

Дестинация „Мениджър“

Мениджър е признание, врата към нови хоризонти, плод на положени усилия от целия екип, престиж, екзотична дестинация, но не и дом. Нивото е едва първата крачка в истинския бизнес. Затова стягам куфарите си за следващото красиво място в маркетинговия план на Форевър – Сеньор Мениджър и нямам търпение да помогна на екипа си в пътуването към мениджърската значка. Междувременно планирам да полетя с ОРЛИТЕ – пътуване, което е заявка за стабилност и растеж.

Тук е мястото да кажа, че най-голямата ми мотивация за успех във Форевър e щастието на двете ми семейства – биологичното и форевърското.

Моята рецепта за успех

Сложете щипка вяра в себе си и във Форевър, добавете абсолютна независимост от горната си линия, след издигане до Супервайзор (ако искате лидерът на вашия екип да сте ВИЕ, е нужно да притежавате съответните качества и умения), ежедневно сипвайте алое и бъркайте през цялото време на бавен огън, като всеки месец добавяте 4 бонусни точки в сместа, забавлявайте се и консумирайте без мярка!

За финал – най-важното парче от кулинарния пъзел с Форевър: нека единственият човек, с когото се сравнявате по своя професионален път, да сте самите ВИЕ, защото пъзелът на успеха за всеки е различен, а пъзели, които не могат да бъдат наредени, не съществуват!

Споделете с приятели:

Нагоре