Десетимата най-успешни СФБ за 2022 г.

Форевър България

Знаете, че по традиция през февруари признаваме постиженията на десетимата най-успешни собственици на Форевър бизнес за изминалата година.

За да вземат участие в годишната класация, лидерите участват не само с общия брой бонусни точки от екипите си, но и през поне шест месеца от предходната година трябва да са изпълнявали и условието за участие в месечните класации, което е да са спонсорирали лично поне един Асистент Супервайзор през съответния месец.

Нека видим кои бяха елитните лидери на Форевър България през 2022-а и да ги поздравим!

ТОП 10 СФБ ПО СУМАРНИ БОНУСНИ ТОЧКИ

Класация на собствениците на Форевър бизнес с най-голям годишен обем сумарни бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.

1. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ I Соринг Мениджъри

Първото място не ни изненадва и този път. В годините семейство Бурназки ни доказаха, че имат специален подход в бизнеса си с Форевър и той е изключително успешен. Редовни квалификанти за световни, европейски и глобални ралита, многократни участници в програма Мениджър ОРЕЛ и дългосрочната програма за стимулиране на Форевър. Активните им действия и усърдната работа отново им отредиха челната позиция в тази класация. Адмирации за примера ви и на добър час и занапред!

2. ДИМИТЪР МЕХАНДЖИЙСКИ I Соринг Мениджър

С добро отношение и лек и приятен разговор започва всяка среща с него – случайна или не. И едва ли има събеседник, когото да не спечели на своя страна. В неговия бизнес партньорите са и приятели, а екипът е семейство. И така вече повече от 20 години. Дали това е рецепта за успех можете да прецените по многобройните му квалификации в различни програми за стимулиране на Форевър и неизменното му участие на сцената във всеки Ден на успеха.

3. ПЕТЯ ДИМИТРОВА I Сеньор Мениджър

Нейният подход е елегантен и дискретен. Така гради и бизнеса си с Форевър. И ето ви поредното доказателство, че в тази работа пътища много, просто посоката е една и съща, защото силата на мултипликацията функционира във всички условия. Престижното трето място тази година е за Петя Димитрова.


4. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ I Сеньор Мениджъри

Златка и Златко също са с Форевър от дълги години. Вдъхновени пътешественици и чести квалификанти в програмите на компанията – Глобално рали, Мениджър ОРЕЛ, Forever2Drive, те успяват освен да посетят по някое екзотично кътче, да спечелят нови партньорства за бизнеса си, да мотивират нови лидери в компанията и да запишат поредната успешна година с Форевър, която им отрежда завидното четвърто място за 2022-а.

5. ВАСИЛ ПАРУШЕВ I Соринг Мениджър

Оптимизъм е първото, което би ви хрумнало, като го видите. Ако решите да размените няколко думи с него, ще ви се получи леко и лесно, а много вероятно и доста ободряващо. Така сякаш се случват нещата и в неговия Форевър бизнес – без усложнения и напрежение… и така до пето място сред най-добрите в България.

6. АНТОНИЯ ДИМИТРОВА I Соринг Мениджър

Прагматична и целеустремена – така можем да ви я опишем накратко. Много излишни слова не очаквайте от нея, но пък стане ли дума за план и активно действие, можете да разчитате, че ще бъде безупречна. Ето това ни доказва Тони през последните 17 години с Форевър. А резултатите са налице – шесто място в ТОП 10 за 2022 г.

7. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ I Соринг Мениджъри

Милен и Галина Царевски са част от Форевър от 1999 г. – още преди откриването на офиса в България. В европейски, световни и глобални ралита са участвали много и винаги като квалификанти. Програми за стимулиране, състезания и промоции са печелили десетки пъти. Но най-печеливши се оказаха постоянството и усърдната им работа, които днес им отредиха седмата позиция сред десетте най-добри за 2022 г.

8. ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА I Сеньор Мениджър

Сигурно няма човек в залата, който да не я е виждал поне веднъж на онлайн обученията и представянията на Форевър. Нарочили сме я за гуру в продуктите, но само защото многобройните ѝ изяви са ни убедили, че прозвището е напълно заслужено. Успешният си бизнес с Форевър развива още от 2010 г. и е сред хората, които не пропускат състезание, промоция и инициатива на Форевър. Неколкократно сме я аплодирали за титлата ОРЕЛ или квалификацията ѝ в Chairman’s Bonus.

9. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ I Сеньор Мениджъри

Златинка и Галин Радеви сме поздравявали на сцената на нашите Дни на успеха не един и два пъти. Постиженията им са много и това не е изненада, защото те са сред тънките познавачи на мрежовия маркетинг. Попитайте ги за основните постулати на МЛМ или за съвременните теории за изграждане на мрежов бизнес и ще се уверите, че деветата позиция в годишната класация на най-успешните собственици на Форевър бизнес в България не е случайност!

10. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА I Сеньор Мениджър

Цветанка се присъединява към Форевър през март 2011 г. и няколко месеца по-късно вече е Супервайзор. Разбира се, че това е само началото на успешния ѝ бизнес с компанията, защото тя е човек на действието. Следва неотлъчно всяка своя цел и неизменно постига набелязаното. През 2014-а става Сеньор Мениджър, а след това се нарежда и сред покорилите дългосрочната програма за стимулиране, както и престижната титла Мениджър ОРЕЛ.


ТОП 10 СФБ ПО ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ ТОЧКИ

Ето и лидерите с най-голям годишен обем лични и немениджърски бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.

  1. КАТЕРИНА АНАНИЕВА
    Мениджър
  2. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА
    Сеньор Мениджър
  3. ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА
    Сеньор Мениджър
  4. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ
    Сеньор Мениджъри
  5. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ
    Сеньор Мениджъри
  6. ПЕТЯ ДИМИТРОВА
    Сеньор Мениджър
  7. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ
    Соринг Мениджъри
  8. ВАСИЛ ПАРУШЕВ
    Соринг Мениджър
  9. ИРЕНА И ПЕТЪР СПАСОВИ
    Сеньор Мениджъри
  10. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ
    Соринг Мениджъри

* В годишните класации участват лидерите, изпълнили условието за участие в поне шест месечни класации (да са активни с 4 б.т. и да са спонсорирали поне един Асистент Супервайзор в рамките на месеца).

Споделете с приятели:

Нагоре