Форевър под елхата и на трапезата

Златка Горанова, Сеньор Мениджър

Надежда и радостно очакване изпълват дните на семейството на Златка Горанова в подготовката за коледните празници. Заедно и с много празнично настроение ще отпразнуват Коледа и през по-различната година.

Здравейте, приятели от близо и далеч!

Всеки изминал ден ни доближава все повече до един от най-светлите празнични дни от годината, в които сърцата на всички се изпълват с надежда и радостно очакване. За нашето семейство те винаги са били съпроводени с много вълнение, разбира се, с доза суматоха и нетърпение да дойде по-скоро моментът, в който всички от семейството ще сме заедно.

Този декември вероятно няма да се гмурнем в празнична суетня из улиците и магазините, може би няма да празнуваме с големи и шумни купони и партита, но в едно сме сигурни – ние сме Форевър и имаме дух, който ще ни даде най-важното в тези дни, за да бъдат те изпълнени с много усмивки и настроение!

Под коледната елха и тази година ще ни очакват Форевър подаръци, избрани с много любов и грижа. Обичаме да казваме, че след като си пожелаваме на първо място здраве, то трябва и подаръците ни да го носят в себе си. За нас продуктите на Форевър винаги са били първият избор, най-желаният и най-ценен подарък.

Имало е моменти, в които ни е било трудно да изберем измежду толкова любими продукти – кой точно да бъде поставен под елхата като изненада и кой да стане част от празничното меню. Но винаги под светлините на елхата на първо място са напитките от алое и уникалните козметични продукти и комплекти за здрава и сияйна кожа. Колекциите Соня и Инфинит са сред фаворитите ни за празнични подаръци. Програмата за прочистване Клийн 9 също е великолепен и много желан подарък! Веднага след празничните дни идва моментът, в който всеки има нужда да помогне на тялото си да се прочисти, да олекне и да възвърне енергията си, а какво по-добро време за това от началото на Новата година.

За родителите си избираме от продуктите, които да ги подмладяват и да ги карат да се чувстват изпълнени с жизненост и енергия. Нашите фаворити тук са Форевър кардио здраве, Арги+ и програмата Витал 5. За приятелите ни има изобилие от възможности за прекрасни изненади! Според техните предпочитания винаги правим с много внимание и обич прекрасни комбинации, носещи радост на малки и големи.

В тези трудни за всички месеци единственото, което има значение, е да сме здрави и да запазим силата на духа си. Сигурна съм, че не само ние, а и вие, които четете тези редове, ще подарите най-доброто на любимите си хора и приятели!

Всяка година един от най-вълнуващите моменти е подготовката на коледната трапеза. И тази година няма да пропуснем да се потопим в любимата си кулинарна суетня. Стремим се винаги да следваме духа на народните традиции, но наред с плодовия ошав, достойно място отделяме и на чая с цветчета от алое. Нежният деликатен аромат и богатият му състав допълват усещането за уют, спокойствие и топлина в дома ни. На трапезата Форевър ФАБ винаги е заемал почетното място до напитките за празнични наздравици! Той е любимата ни ободряваща и освежаваща напитка. Мога да ви гарантирам, че с него не само ще се чувствате заредени с енергия за празничните нощи, но и ще откриете колко по-леки и свежи са сутрините след тежките софри.

Колкото и да е необичайна предпразничната обстановката тази година, коледният дух и новогодишното празнично настроение ще бъдат очаквани във всяко семейство! Нека Форевър тази година да бъде в още повече домове! Ние винаги сме казвали, че силата на Форевър е силата на любовта, сега тези думи придобиват все по-голям смисъл! Щастливи сме, че избрахме да сме Форевър, защото Форевър е сила, Форевър е надежда, Форевър е опора и можем да дадем на всеки до нас това, което е най-важно!

Светли празнични дни, скъпи приятели, пазете се, бъдете здрави, бъдете Форевър!

Споделете с приятели:

Нагоре