Защо обичаме ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА

По материали на Форевър Великобритания

Много сме радостни и горди, че нашият знаков ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА наскоро получи две престижни отличия – ЗЛАТО в категория „Функционални храни и напитки“ от наградите Nourish 2023 и СРЕБРО за най-добър алое вера продукт от 2023 Global Green Beauty Awards.

Наградите Nourish са известни в бранша с едни от най-строгите критерии и взискателно оценяване. Те търсят продукти с чисто съдържание, изразена питателност, с минимално или никакво количество добавена захар и без изкуствени съставки. Златното отличие за любимия ни ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА в категория „Функционални храни и напитки“ е наистина впичатляващо и авторитетно признание за Форевър.

Глобалните награди ЕКО КРАСОТА или Global Green Beauty Awards се връчват на най-добрите и чисти марки за красота. Със своите над 650 кандидата тазгодишното издание стана най-голямото козметично съревнование за 2023-а. Те се съсредоточават и върху устойчиви съставки и минимален отпечатък върху околната среда – две неща, с които Форевър се гордее при производството на своя ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА .

Компанията ни се е посветила да търси най-добрите природни източници на здраве и красота и да ги споделя с вас, а ГЕЛЪТ ОТ АЛОЕ ВЕРА от дълги години е сред най-обичаните от мнозина продукти.

Основни предимства на продукта

  • Съдържа 99,7% гел от вътрешността на листата на алое вера
  • Подкрепя стомашно-чревното здраве и храносмилането
  • Зарежда тялото с витамин C, който допринася за нормалната функция на имунната система
  • Отличен е за кожата
  • Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия

Защо ГЕЛЪТ ОТ АЛОЕ ВЕРА получава награди

  • Форевър е най-големият световен производител и преработвател на алое вера и продукти от него. Средно произвеждаме над 27 хиляди тона алое вера годишно.
  • Имаме напълно затворен производствен цикъл и контролираме целия процес – от мига, в който посадим алоето, докато то се озове във вашите ръце под формата на готов продукт за здраве и красота. Притежаваме полетата с алое, производствените предприятия, отдела за проучване и развой, лабораториите за качествен контрол и каналите за разпространение.
  • Водата, която използваме за миене на алое листата, изцяло се рециклира и се използва за поливане на насажденията чрез система за капково напояване, драстично намалила разхода на вода.
  • Вместо да изхвърляме около 30 000 килограма ненужни кори от обелените листа, ние ги смиламе и ги връщаме обратно в почвата за натурално наторяване. Не използваме никакви изкуствени торове при отглеждането на алое растенията си.
  • В алое насажденията ни няма място за пестициди и хербициди, защото за тях се грижат близо 3 000 кози, които целогодишно пасат нежеланите плевели и същевременно осигуряват натурално наторяване.
  • Полята на Форевър са дом на над 40 милиона растения алое вера, които пречистват атмосферата от хиляди тонове въглероден диоксид всяка година.

Много се гордеем с получените отличия от наградите Nourish и Global Green Beauty за ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА, но не спираме дотук, защото сме наясно, че винаги има още място за усъвършенстване.

Изтеглете PDF с всички наши награди, за да подхранвате вярата си във Форевър и да сте горди, че предлагате на клиентите си едни от най-добрите продукти на пазара.

А ако искате да споделяте престижните отличия и с последователите си в социалните мрежи, вижте готовите изображения за Фейсбук и Инстаграм. Просто натиснете върху избраното изображение и то ще се отвори в нов раздел, запазете го на устройството си и после създайте с него ефектна публикация.

Споделете с приятели:

Нагоре