Зарадвайте и себе си за Коледа

Форевър България

Празничният дух вече се усеща навсякъде. Ароматът на канела се долавя във въздуха, а цветните коледни лампички премигват от все повече витрини и прозорци. Коледният сезон носи една фина магия, която ни приканва да се усмихнем, да се отпуснем и да помислим освен за подаръците за близки и приятели, как да възнаградим и себе си.

Вярваме, че Форевър ще присъства и под елхата, и на трапезата ви, но нека бъде част и от вашия личен ритуал за добро здраве, тонус и широка усмивка в този сезон. Вероятно имате лични фаворити, които са неминуема част от ежедневния ви режим на хранене, лична хигиена или грижа за кожата, но по празниците ви приканваме да се поглезите с нещо различно. Изберете продукт, който не сте опитвали досега, без значение от коя категория ще бъде. Опитайте нова добавка за ежедневна употреба като вкусните ИМУНО ГЪМИ или пък FOREVER iVISION, добавете АЛОЕ МСМ ГЕЛ към ежедневната грижа за тялото, богатия ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ от серия Инфинит, разкошния еликсир за кожа АЛФА-Е ФАКТОР или ФОРЕВЪР МОРСКИ КОЛАГЕН – вие избирате. Нека този избор обаче да бъде чуден жест на благодарност към вас самите за усърдието през цялата година. Изберете го така, че да ви донесе истинска наслада.

Ето още няколко свежи идеи и от нас…

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ФОРЕВЪР

Изпълнете дома си с очарователните аромати на сезона. Независимо дали става дума за успокояващия аромат на лавандула или за ободряваща мента, етеричните масла ще добавят нотка спокойствие към празничната атмосфера.

АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМ

Поглезете кожата си с този богат, успокояващ крем. Той е като празнично лакомство за кожата ви – тя ще е мека и сияйна дори в зимния студ.

ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б

Подгответе се за сезона с АКТИВ ПРО-Б, който ви гарантира, че ще можете да се отдадете на празничното угощение спокойно. Балансирана патентована комбинация от шест клинично проучени пробиотични щама за подпомагане на храносмилането, подобряване усвояването на нутриенти и подкрепа на имунитета.

C9

Подарете си ново начало! Започнете новата година с чувство на бодрост и готовност за нови приключения с тази преобразяваща програма.

АРКТИЧЕСКО МОРЕ

Една от най-добрите омега-3, EPA и DHA хранителни добавки – перфектният спътник на сърцето ви, за да се чувствате превъзходно, докато празнувате с любимите си хора.

ОХЛАЖДАЩ АЛОЕ ЛОСИОН

Танцувайте в празничния ритъм! ОХЛАЖДАЩИЯТ АЛОЕ ЛОСИОН е вашият „масажист“ тази Коледа – ще ви осигури незабавно облекчение и ще възстанови напрегнатите мускули.

Обещаваме ви, че ще се почувствате специални и добре възнаградени! Обещаваме ви също, че това ще ви донесе не само лична полза, защото след седмица-две ще можете да споделяте с твърда увереност качествата на още един от продуктите на Форевър. А като ви попитат: „Теб какво те зарадва тази Коледа?“, ще имате повод да разкажете за магията на Форевър.

Нека празничният ви сезон бъде весел, светъл и изпълнен с усмивки от Форевър!

Споделете с приятели:

Нагоре