Идеи за подаръци с послания от Форевър

Форевър България

Вдъхновете се от идеите ни за коледни и новогодишни подаръци и създайте и свои неустоими комбинации. Отпуснете фантазията си и подберете най-подходящите продукти за подаръци, които не само ще допаднат на получателите им, но и ще носят положително послание.

Ново начало през новата година

Комбинирайте емблематичния ни ГЕЛ ОТ АЛОЕ със стилна бутилка за вода за многократна употреба. Опаковайте в прозрачна кутия или просто украсете с елегантната червена панделка от Форевър, а на видно място поставете картичка с послание за получателя да започне здравословно новата година.

Уелнес кошница с АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР

В малка плетена кошница подложете червена празнична Форевър хартия, подредете няколко мини АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРА и ФОРЕВЪР ИМУНО ГЪМИ и добавете селекция от сезонни плодове и ядки. С този очарователен жест ще се превърнете в любим гост на всяко домакинство на тази Коледа.

Уют и топлина у дома

В голяма отворена кутия разпределете пакетчетата чай от една опаковка БИЛКОВ ЧАЙ С ЦВЕТЧЕТА ОТ АЛОЕ, добавете чаша с красив дизайн, няколко канелени пръчици и инфузор за чай. Елегантен акцент може да бъде декорация с червената празнична панделка от Форевър. Този възхитителен пакет ще насърчи моментите на релаксация във всеки дом.

Домашно СПА с Форевър

Сглобете СПА подаръчен комплект, включващ АЛОЕ ДУШ-ГЕЛ, АЛОЕ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО и плюшен халат за баня. Добавете няколко малки ароматни свещи. А посланието ви нека бъде поетично и лично.

Кутия „Сърце“

Основен акцент тук ще бъде АРКТИЧЕСКО МОРЕ. Добавете една-две малки кутийки за таблетки с логото на Форевър, бутилка за вода за многократна употреба и антистрес топка с формата на сърце. И ето ви наистина практичен, но и прекрасен подарък, показващ грижа и внимание.

Комплект „Зима“

Подгответе луксозен комплект за грижа за кожата с АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМ и меко пухено одеяло в неутрален цвят. Това може да бъде вашият универсален подарък през този сезон – с него ще покажете специално отношение и грижа на всеки, за когото сте отредили място под елхата.

Комплект за специални дами „Диаманти“

Създайте ослепителен подаръчен комплект с продукти за грижа за кожата. Включете ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ и СТЯГАЩ КОМПЛЕКС от серията Инфинит. Добавете огледало, украсено с кристали, пуснете няколко цветни кристалчета, а кутията опаковайте с бялата Форевър хартия и блестяща златна панделка.

Кралска кошница

Сглобете кралска уелнес кошница с пчелните продукти на Форевър – ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ, ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ и ПЧЕЛЕН ПРОПОЛИС. Съчетайте го с бутилка изискано шампанско и елегантни кристални чаши за празник на здравето и разкоша.

Изтънчен лукс

Съчетайте изтънчеността на линията за грижа за кожата Инфинит с пищна флорална композиция. Поднесете този разкошен подарък заедно с елегантен копринен шал в лилав нюанс. Зашеметяващ подарък за всяка дама.

Подарък „Прекрасен ден“

Последното ни предложение е колкото практично, толкова и прекрасно. В малка целофанена опаковка пуснете АЛОЕ ЛИПС и ФОРЕВЪР ДЕЙЛИ. Сложете късичка лента лампички на батерии и завържете с тънка сребърна връзка. Впечатляващ жест с много грижа и внимание!

Споделете с приятели:

Нагоре