Живеем в удивителни времена

Рекс Моън

Светът определено се е променил през изминалите 43 години. Сякаш беше вчера, когато в ранните дни на Форевър организирах продуктови демонстрации в хола си. После се качвах на колата и цяла нощ шофирах, за да направя представяне отново в друг град. По онова време изграждането на бизнес означаваше писане на писма, обаждания по телефона и звънене на врати. Нещото, което най-много се доближаваше до днешните социални мрежи, беше въртяща се картотека с контакти, която държах на бюрото си.

Тогава бяхме само шепа хора, всички безкрайно въодушевени от продуктите без аналог на пазара. Днес въодушевлението ни е все така живо и именно то изведе Форевър до хоризонти, които не съм можел и да си представя. Ако през първите 20 години от историята на компанията някой ми бе казал, че един ден ще сме домакини на онлайн срещи и ще общуваме с хората по целия свят чрез екраните на компютрите си, сигурно бих си помислил, че четете прекалено много фантастика. Убеден бях, че бизнесът вече ми е сервирал всички възможни изненади.

Прескачаме няколко години напред във времето и се оказвам на сцената на Глобалното ни рали с 20 000 усмихнати собственици на Форевър бизнес от цял свят в залата пред мен. Нашият малък бизнес се е превърнал в глобален феномен и технологиите ни помагат в това. Не бях сигурен, че нещо ще е в състояние да надскочи онова усещане, но ето ни днес – готови отново да пишем история.

Следващия месец ще бъда с десетки хиляди от вас от целия свят на празненството на виртуалното ни Глобално рали. То ще бъде най-посетената световна среща в историята ни и ще даде възможност на повече хора от всякога да почувстват тръпката на Глобалното рали по един нов начин. Невероятно е да живеем във времена като днешните, когато можем да останем в контакт и да си помагаме, въпреки че няма как да се срещаме лично.

Всички вие заслужавате да отпразнуваме усърдната ви работа и всичко, което постигнахте през изминалата година. Всяка следваща носи своите предизвикателства, възможности и непредвидени обстоятелства. Но имаме късмета да живеем във време, в което не само можем да се изправим пред трудностите заедно, но и да работим за създаване на по-светло бъдеще и по-сплотени общности за всички ни, дори да ни делят хиляди километри.

Технологиите са се развили много, но базовите принципи на Форевър са си все същите. Продължаваме да растем, като общуваме с хората, препоръчваме любимите си продукти и предлагаме неповторима възможност. Новите начини за комуникация и изумителните средства, с които разполагаме, ни правят само по-силни.

Безкрайно съм горд, че ще бъда с толкова много от вас на предстоящото историческо Глобално рали. Моментът изглежда много подходящ – повратна точка в годината, за да дадем път на идните дни, които със сигурност ще бъдат по-светли. Ако има нещо, което всички сме научили за Форевър, то е, че никога не бива да подценяваме потенциала на този бизнес да ни изненадва и да променя живота ни към по-добро. Може и да не знам какво се крие зад следващия ъгъл, но съм сигурен, че го очаквам с вълнение и се надявам, че и вие също.

Завинаги Ваш,

Рекс Моън

Главен изпълнителен директор на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре