Инвестирам в себе си всеки ден

Ренета Деянова, Мениджър

РЕНЕТА ДЕЯНОВА бързо възприема Форевър като своята бизнес възможност и с целенасочени усилия успява да стане Мениджър само 18 месеца след регистрацията си в компанията. С екип от няколко европейски държави гради стабилен бизнес и се радва на завидни резултати.

С Форевър се запознах преди около 10 години, когато баба ми ме гонеше с една бутилка алое и твърдеше, че това е решението на всичките ми проблеми. Естествено, аз я заклеймих, че се е включила в някаква секта и не исках и да чуя. Все пак в един момент поддадох и започнах да ползвам някои от продуктите, но бизнесът не ме грабна. А ако още тогава я бях послушала, че това е най-перспективният бизнес, щях отдавна да съм намерила мястото си и да си спестя мно-о-о-го лутане. Просто трябваше да „узрея“.

Преломът настъпи, когато се върнах на работа след майчинство. Спомням си как седях на една детска площадка и исках да съм с детето си, а не да стоя затворена в офиса от 9 до 17 ч. Исках да правя нещата по моя си начин и да разполагам с времето си, както аз преценя. И тогава покрай детските витамини, които исках да взема за дъщеря си, се запознах със спонсорката си Елена. Буквално за 5 минути взех решение, че това е нещото, което ми трябва, а за един месец станах Асистент Супервайзор.

Сега, почти две години по-късно, съм убедена, че съм намерила мястото си. Започнах с много притеснения и страхове, защото никога не съм се занимавала с бизнес, нямах опит, но спонсорът и екипът ми бяха насреща и ми показаха всичко, което трябва да знам. Пътят е отъпкан от всички минали по него до момента и просто трябва да се следва. Инвестирах време и усилия. Продължавам да го правя. Инвестирам в себе си всеки ден. Целта ми беше да разполагам със своето време и да съм си сама шеф. Постигнах я!

Имаш ли мечти ? А какво ще направиш за тях?

Има две неща, които ни спират да осъществим мечтите си – нашето его и думичката „но“. Когато в ежедневието ни води егото и често казваме „но“, създаваме щит около себе си, който блокира всяка положителна мисъл, всяка сила от вселената и убива мечтите ни. Затова си задайте въпроса: „Какво искам, за да бъда щастлив и как да го постигна?“

Споделете с приятели:

Нагоре