С Форевър не успяват само тези, които се отказват

Стефан и Таня Стаеви

Честита баба Марта! Пожелайте си да бъдете здрави, свободни, независими и щастливи и направете всичко необходимо, за да се сбъдне това и то сега, а не в някой друг живот. Сигурно няма да е лесно, но в партньорство с Форевър е достъпно и постижимо за всеки, готов да работи здраво и разумно за осъществяване на мечтите си.

Бихме желали също така да поздравим и всички, които станахте част от нашето голямо семейство през последните дни, седмици и месеци. Добре дошли сред нас! Искаме да ви уверим, че изборът, който сте направили, е чудесен, макар в този момент съмненията ви да изглеждат повече от вярата. Всички ние, които сме част от тази прекрасна възможност, в един момент сме били на вашето място и сме се чувствали по същия начин. Може би необяснимият ни ентусиазъм, странният мрежови „жаргон“, на който говорим, на пръв поглед фанатичната ни вяра в продуктите, компанията и индустрията пораждат у вас съмнения дали сте попаднали на правилното място. Напълно ви разбираме, защото самите ние в началото се чувствахме така, задавахме си подобни въпроси и имахме същите притеснения.

Кое ни промени и ни направи такива, каквито сме в момента? На първо място не се отказахме. С Форевър не успяват само тези, които се отказват. Огромното ни желание да променим живота си, готовността ни да направим всичко необходимо за това, комбинирани с чудната синергия от продукти, мощна, стабилна и коректна компания и доказана система за изграждане на независим собствен бизнес, както и търпението ни наистина промениха живота ни. Промениха го така, както ще променят и вашия, ако не се отказвате.

Мрежовият маркетинг е особено сериозна и динамична форма на директните продажби. Той не е пирамидална схема, нито бърз и лесен начин за забогатяване, а дава възможност на предприемчиво мислещите сами да управляват времето и доходите си чрез разумни, непрекъснати прости и достъпни действия.

И тук искаме да ви припомним какво казва основателят и собственик на Форевър, Рекс Моън:

„Една от най-опасните болести на този свят е празният портфейл. Така, както можем да намалим броя на страдащите от храносмилателни проблеми и други причини за заболявания, сме длъжни да предоставим на хората достъпна възможност да си заработят честно доход, който да им осигури достоен и свободен живот. Това е най-доброто лекарство, което може да им дадем.“

Форевър предлага прост (но не лесен) бизнес модел, който може да практикувате от дома си. Не е необходим начален капитал и сами сте си началници. Всеки около вас е потенциален потребител или сътрудник. Което не означава, че до един ще станат такива, но единственият начин да разберете, е просто да говорите с всички. Допълнителен плюс е, че вие избирате кога и с кого да разговаряте за Форевър и така сами управлявате времето си.

Продуктите ни са с гарантирано качество и са много добре приети от хората. Бизнесът ни расте непрекъснато независимо от социалните и икономическите катаклизми. Индустрията за грижата за здравето и външния вид е най-бързоразвиващата се в момента и така ще бъде и за в бъдеще. Или, ако трябва да обобщим, разполагате с всички най-добри предпоставки, за да изработите в напълно разумни срокове финансовата си независимост.

Това сме ние и с тази възможност се срещнахте сега. Още веднъж ви приветстваме с добре дошли и сме сигурни, че съвсем скоро и вие ще бъде сред онези, които променят живота си с Форевър и помагат на много други да направят същото!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре