Класации на най-успешните СФБ за 2020 г.

Форевър България

Представяме ви класации на лидерите, реализирали с екипите си най-много сумарни и немениджърски бонусни точки през 2020-а и изпълнили условията за участие в годишните класации на Форевър България. Нека ги аплодираме заедно!

ТОП 10 СФБ ПО СУМАРНИ БОНУСНИ ТОЧКИ

Класация на 10-те собственика на Форевър бизнес с най-голям годишен обем сумарни бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.*

1. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ

Вярвай, че заслужаваш, че си достоен, че можеш! Бъди готов да платиш цената! Сега е моментът!

Цветанка и Емил Бурназки са част от семейството на Форевър още от далечната 1999-а. Всяка година в техния Форевър бизнес е неизменно белязана от нов успех и завиден ръст. Редовни квалификанти са за Световни, Европейски и Глобални ралита, многократни участници в програма Мениджър ОРЕЛ и дългосрочната програма за стимулиране на Форевър. Активните им действия и усърдната работа за поредна година им отреждат и челната позиция в тази класация. Адмирации за примера ви и на добър час и занапред!

2. ДИМИТЪР МЕХАНДЖИЙСКИ

Всичко е много лесно и просто с Форевър, само трябва да вземете решение и да започнете да работите, за да постигнете мечтите си.

С добро настроение и изключителна лекота той успява да спечели почти всеки събеседник и да го превърне в свой партньор в бизнеса с Форевър. И така вече 20 години. А в този бизнес няма как да не пожънеш успех, ако си обграден от толкова много приятели. Поздравления за Димитър Механджийски!

3. ВАСИЛ ПАРУШЕВ

Най-много ми харесва, че маркетинговият план на Форевър се грижи постоянно да израстваме, да се развиваме и да покоряваме нови върхове!

Васко върви по трънливата пътечка към успеха с огромен оптимизъм и вяра в собствените си възможности и тези, които компанията му предлага. Не допуска да загуби фокус дори за миг, но лесно загърбва дребните провали и несгоди. С много хъс и упоритост днес успява да се нареди в ТОП 3 на успешните собственици на Форевър бизнес в България! Аполдисменти за Васил Парушев!

4. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ

Класирането ни в топ 5 е награда и признание за всички наши бизнес партньори от екипите ни! Гордеем се с вас!

Златка и Златко Горанови също са с Форевър от дълги години. Вдъхновени пътешественици и чести квалификанти в програмите на компанията - Глобално рали, Мениджър ОРЕЛ, Forever2Drive, те успяват освен да посетят по някое екзотично кътче, да спечелят нови партньорства за бизнеса си, да мотивират нови лидери в компанията и да запишат поредната успешна година с Форевър, която им отрежда завидното четвърто място за 2020-а. Поздравления!

5. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ

Късметът идва тогава, когато подготовката срещне възможността.

Милен и Галя Царевски са част от Форевър от самото начало, дори преди откриването на офиса в България. Многократни квалификанти във всички програми на Форевър – от позабравените Световно и Европейско рали, до програма Мениджър ОРЕЛ и Глобалните ралита на компанията. Тяхното постоянство се оказва най-добрият им спътник в бизнеса и неизменно ги води към клуба на успешните с пето място в класацията ни за 2020 година. Браво!

6. АНТОНИЯ ДИМИТРОВА

Провокирам сама себе си всеки ден и това ме прави по-добра от вчера.

Винаги с ясна цел и посока, добре начертан план и неизменна упоритост, Тони успява да гради балансиран бизнес с Форевър вече повече от 15 години. Днес имаме честта да я аплодираме за резултатите от целенасочената ѝ работа и шестото място в отбора на успешните! Честито!

7. ЖИВКО ВАСИЛЕВ

Winners never Quit, Quitters never Win!

Живко Василев умело използва дързостта на младостта си и не се спира пред нищо, за да постигне всичките си желания и мечти. Бързо покорява предизвикателство след предизвикателство, за да се нареди днес на седмо място в ТОП 10 на Форевър България. Аплодисменти!

8. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ

Имаме честта да помагаме на хората да намират себе си, да откриват свободата, да създават нови приятелства, да споделят здраве и богатство.

Златинка и Галин Радеви са познавачи на мрежовия маркетинг и безотказно прилагат принципите му в изграждането на своя бизнес с Форевър. Успяват да се справят с всяка цел, която си поставят и неотклонно следват правилната посока, която ги отвежда до осмата позиция в годишната класация на най-успешните собственици на Форевър бизнес в България! Поздравления!

9. ИГЛИКА И МИЛКО ВЕЛИЧКОВИ

За да вдъхновя хората не им показвам моите способности - помагам им да намерят техните!

Ще я познаете по широката усмивка и отзивчивостта. Не пропуска състезание или инициатива на Форевър, четири пъти се окичва с титлата ОРЕЛ, а неспирното ѝ желание за знания честичко я превръща в лицето от екрана, което ви представя продуктите на компанията. Днес Иглика Величкова има повод отново да бъде горда със себе си и отдадеността си към Форевър, защото усърдната ѝ работа ѝ отреди място сред 10-те най-успешни! Аплодисменти!

10. МИГЛЕНА МЕШКОВА

Всичко в живота ни е въпрос на приоритети. Времето е дадено. Защо го нямаме е въпрос на избор къде го даваме.

Миглена Мешкова се присъединява към семейството на Форевър през 2016 г., но както тя самата казва – осъзнат собственик на Форевър бизнес става почти година по-късно. С методична и последователна работа Миглена покорява ниво след ниво в маркетинговия план на компанията, а ентусиазмът ѝ не стихва дори за миг и днес имаме удоволствието да я поздравим за заслужената позиция в класацията на най-успешните собственици на Форевър бизнес в България за 2020 г. Поздравления!


ТОП 10 СФБ ПО ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ ТОЧКИ

Ето кои са лидерите с най-голям годишен обем лични и немениджърски бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.*

  1. ЖИВКО ВАСИЛЕВ, Мениджър ОРЕЛ
  2. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ, Сеньор Мениджър
  3. МИГЛЕНА МЕШКОВА, Мениджър ОРЕЛ
  4. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ, Сеньор Мениджър ОРЕЛ
  5. ИГЛИКА И МИЛКО ВЕЛИЧКОВИ, Сеньор Мениджър, квал. ОРЕЛ
  6. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА, Мениджър ОРЕЛ
  7. ВАСИЛ ПАРУШЕВ, Соринг Мениджър ОРЕЛ
  8. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ, Соринг Мениджър, квал. ОРЕЛ
  9. КАТЕРИНА АНАНИЕВА, Мениджър
  10. ЖАНА И ТОДОР ТОКОВИ, Мениджър ОРЕЛ

* В годишните класации участват лидерите, изпълнили условието за участие в поне шест месечни класации - да са активни с 4 б.т. и да са спонсорирали поне един Асистент Супервайзор в рамките на месеца.

Споделете с приятели:

Нагоре