Действия, а не думи

Стефан и Таня Стаеви

Преди по-малко от месец, за първи път от повече от две години, в България и Македония проведохме на живо най-голямото събитие в календара на Форевър - Денят на успеха.

Чувството да бъдем отново заедно, да поздравим на живо всички собственици на Форевър бизнес, които достигнаха нови нива в маркетинговия план или се квалифицираха за някои от допълнителните ни програми за стимулиране, беше невероятно.

Зала 3 на Народния дворец на културата в София беше изпълнена с близо 800 ентусиазирани приятели на Форевър от България, както и още 400 преживяха вълнуващото събитие в Скопие, решени да променят или да продължават да променят живота си. Няма да скрием, че бяхме много развълнувани, така както и повечето от вас.

Но времето минава, ентусиазмът лека-полека си отива и мнозина от вас, правейки равносметка на резултатите си от работата във Форевър, изпитват разочарование, че всъщност не печелят сумите, които да им дадат възможност да променят живота си. И немалко се отказват, за да търсят следващата възможност, на която да се посветят. Най-вероятно – за кратко. И после пак, и пак, и пак…

Форевър ви предоставя най-добрата и достъпна за всеки възможност в индустрията на мрежовия маркетинг да сбъднете мечтите си, НО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ – да сте готови да работите здраво и най-вече разумно за това.

Съгласяваме се с всички скептици, които казват, че не всеки в този бизнес печели големи пари, че не всеки печели пътувания, че не всеки успява да изгради голяма и работеща мрежа от сътрудници и много други интересни доводи под наслов „не всеки“. Да, така е – не всеки успява в индустрията на мрежовия маркетинг.

Защото мрежовият маркетинг не е система за бързо и лесно забогатяване. Както във всяко друго свободно начинание и тук са нужни усилия, дисциплина и търпение. И да, факт е, че не всеки е готов да положи необходимите усилия, не всеки иска да бъде организиран и дисциплиниран и не всеки има търпението, за да не се откаже.

Но има един факт, който никой не може да оспори и той е, че ВСЕКИ може да успее, стига да разбере добре принципа на умножението и да полага нужните усилия, за да го претворява в действие ВСЕКИ ден, ВСЯКА седмица, ВСЕКИ месец и така няколко години поред. За ВСЕКИ, който е готов да направи всичко необходимо, за да бъде успешен с Форевър, системата на мрежовия маркетинг и маркетинговият план на Форевър дават възможност само за няколко години да постигнете това, което много други не постигат за цял живот, работейки за някой друг.

Никога не сме били по-убедени в стойността на продуктите и възможностите, които предлага нашата компания. Хората около нас имат нужда от надеждата и инструментите, които им предоставяме, за да постигнат това, КОЕТО ИМА НАЙ-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ТЯХ. Но ние сме тези, които трябва да влезем в контакт с тях и да им ги представим.

Основният принцип в нашата индустрия е, че ако искаш да изградиш нещо голямо, то трябва да правиш нещата така, че всеки друг да може да ги повтори. Единственият начин хората около вас да се научат на систематични и повторяеми действия е ЛИЧНО да полагате усилия всеки ден и да правите всички необходими неща, за да постигнете успех. Индивидуализмът не се копира, така че се придържайте максимално към препоръчаната от компанията простичка система на работа, която включва:

  • изготвяне на списък с познати, приятели, роднини и други хора, с които ще се срещнете;
  • усвояване и ежедневно практикуване на успешни начини и подходи за създаване на контакти с нови хора;
  • покани за срещи, на които ще им разкажете за бизнес възможностите, предлагани от компанията, както и за ползите от всекидневната употреба на страхотните ни продукти;
  • обучения и съвместна работа с новите клиенти и сътрудници от вашата мрежа.

Тези ДЕЙСТВИЯ изискват да отделите необходимото време и ресурс. Колкото по-работливи и отдадени сте на това, което правите, толкова по-скоро ще осъществите мечтите си и толкова по-големи и смели могат да бъдат те.

Всеки от вас може да определи сам какво ще си заработи с бизнеса си с Форевър – дали ще спечели пътуване, кола и дали ще започне да променя живота си. Или поне да направи първите необходими крачки, за да бъде следващият, който ще бъде търпелив, за да успее и да живее живота на мечтите си.

Ние сме сигурни, че всеки от вас е в състояние да умножи многократно бизнеса си, стига да работи здраво и да не се откаже!

И никога не забравяйте, че резултатите в бизнеса ви, а и не само, ще дойдат вследствие от ДЕЙСТВИЯ, а не само от ентусиазъм, така че фокусирайте се върху тях, ако искате да постигнете резултати!

Нашият съвет към всички вас, независимо на кое ниво в маркетинговия план на компанията се намирате, е следният: посветете следващите два месеца на действия свързани със спонсориране на нови хора. Поставете си за цел да спонсорирате трима, петима, а защо не и 10 нови сътрудника през всеки от месеците. Работете организирано и дисциплинирано и резултатите ви ще бъдат страхотни, обещаваме ви!

Това е вашият живот. Вземете максимума от него, като го промените в партньорство с Форевър!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре