Чувствайте се по-добре само след девет дни

По материали на Форевър Великобритания

Ако сте пропуснали шанса да поемете на пътешествие към по-добро здраве и повече жизненост през януари, не се тревожете. Защото пролетта скоро ще дойде – времето ще се затопля, дните ще стават по-дълги, което прави настоящият момент идеален за рестарт.

Всички се стремим към определен начин на живот и килограми, но понякога обстоятелствата объркват режима ни и просто не ни остава време да си направим план и да се придържаме към него.

Тук идва програма C9, за да ви помогне. Тя е лесна за спазване, продължава само девет дни и предоставя всички инструменти за ударно начало на вашето пътешествие към по-добра форма.

Здравословно хранене

Един от най-важните аспекти на всеки здравословен режим е какво ядем. Но не бива да забравяме, че „идеалната“ диета е различна за всеки и винаги трябва да избираме храната, подходяща за нас.

Хубавото в програма C9 на Форевър е, че ви дава възможност да преследвате целите си за това как искате да живеете и да изглеждате, като спазвате разработен от специалисти режим, контролиращ приема на калории.

Получавате и фантастични рецепти, които да разнообразят деветдневната програма и да гарантират, че няма да гладувате. Те ще ви запознаят с вкусни ястия от различни краища на света, които няма да товарят тялото ви излишно.

В книжката към програмата ще откриете и чудесни рецепти за шейковете ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА, които ще ви предлагат здравословно и вкусно вдъхновение през цялата програма.

Движение

Физическата активност е един от най-добрите начини да подобрите здравето и жизнеността си. В зависимост от това как предпочитате да се движите, тя често може да бъде свободна. И в никакъв случай не е нужно да е трудна, стига да увеличавате натоварването постепенно и да укрепвате издръжливостта си бавно.

Програма C9 на Форевър ви улеснява, като избира какви тренировки да правите и колко често. За всеки ден имате избор от леки до средно натоварващи упражнения като енергични разходки, водна аеробика и разтягане.

Здрав дух в здраво тяло

Вашето отношение и нагласа играят основна роля в подхода ви към физическата активност, изграждането на здравословни хранителни навици и постигането на стабилни резултати в дългосрочен план. Програмата за контрол на теглото C9 е един от най-ефективните инструменти за поставяне на ново начало.

С9 е разработена да върне контрола във вашите ръце. Деветдневният нискокалоричен режим може да ви помогне да изглеждате добре, да се чувствате по-добре и да поемете към повече здраве и жизненост. Създадена да освободи тялото от всичко излишно, да промени нагласата ви и да преобрази не само храненето, но и фитнес навиците ви.

Можете да избирате дали програмата да бъде с ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА, АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР или АЛОЕ И ПРАСКОВИ, както какъв да е ароматът на протеиновия шейк ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА – ванилия или шоколад.

Пакетът съдържа всички необходими хранителни добавки за програмата. Ще получите и съкратена работна книжка, в която да следите напредъка си, както и електронен достъп до пълното ръководство към програмата със съвети, идеи, рецепти и вдъхновение, които да ви мотивират от първия до деветия ден и по-нататък.

Ще се справите!

Макар че така стъпките звучат лесни за следване, пътешествието към вашата по-фина и по-здрава същност няма да е леко. Но сме убедени, че можете да се справите! Всеки ден, в който се придържате към програмата, е победа, заслужаваща да бъде отпразнувана, а колкото повече напредвате, толкова по-лесно ще става.

КАКВО ВКЛЮЧВА C9?

Програма C9 включва подробна и лесна за спазване деветдневна програма с рецепти, упражнения и полезни съвети. Ще получите следните продукти:

Споделете с приятели:

Нагоре