Овладейте ненаситния апетит

Интервю с Кристофър Алтамирано

Открийте предимствата на Форевър сенсейшабъл

Точно когато решите, че сте се справили със създаването на здравословна диета, изкушението ви издебва неочаквано. За щастие имаме продукт за такива случаи – ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ. Дъвчащите таблетки с аромат на лимон са създадени да потушават глада за сладко до следващото ви здравословно хранене.

За да научим повече за научната обосновка на продукта, разговаряхме с директора по качеството на Форевър Кристофър Алтамирано, който може да се похвали с повече от осем години опит в качествения контрол, както и в проучването и развоя на хранителни добавки.

Какви са предимствата на хранителна добавка като ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ?

Макар че не е разработена като заместител на храненето, ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ ни предлага нещо за дъвчене и наслада между храненията, без да нарушаваме здравословния си режим. Разработена е да ви предпазва от неразумно прекаляване с вредни сладки или солени храни. Така че ако много ви се прияде нещо недотам полезно, ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ ще ви помогне да овладеете апетита си, за да издържите до следващото балансирано ядене.

Как се роди идеята за продукта?

Първоначално ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ се предлагаше само като част от програма DX4, която помага за възстановяване на баланса в тялото и за рестартиране на някои от навиците ни. Добавката се превърна в полезен инструмент за потушаване на апетита по време на четиридневната програма. Видяхме възможност да помогнем допълнително на хората и във всекидневния им живот, затова решихме да предложим продукта за продажба и отделно.

Кога може да се взима ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ?

Можете да приемате добавката, когато почувствате, че ви се прияжда неудържимо сладко или солено, или имате нужда от нещо бързо, което да утоли глада ви. Ако например огладнеете между основните хранения, докато гледате филм или пък ако следите колко калории приемате дневно и какво ядете. ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ може да ви помага да се справяте с изкушенията и глада до следващото основно хранене.

Кои са някои от ключовите съставки на ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ и ползите от тях?

Таблетките съдържат предимно овес – древна зърнена култура и отличен източник на влакнини, които ни помагат да се чувстваме сити по-дълго. Следващата ключова съставка е протеинов хидролизат от мая, за който е доказано чрез клинични проучвания, че допринася за усещане за ситост и може също да спомогне за отслабване при придържане към препоръчителната дневна доза. Глюкомананът е друг отличен източник на фибри и е като гъба – попива водата, която приемате с ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ, за да подкрепя допълнително усещането за пълен стомах. И накрая – сушен напълно натурален пчелен мед, който споява съставките и предлага приятна сладост.

Какви проучвания правихте върху съставките и формулата на продукта?

По време на разработването на ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ се съсредоточихме върху отделните съставки – овес, мая и глюкоманан. Изследвахме щателно безвредността и ефикасността на всяка една от тях. Специално за протеиновия хидролизат от мая са правени клинични проучвания, чиито резултати подкрепят способността му да допринася за усещане за ситост.

Какъв е вкусът на ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ?

Като бисквитка с лимонов крем! Лимонът има освежаващ аромат, но искахме да добавим и вкус на лакомство, като направим таблетките леко сладки и кремообразни. Бисквитите с лимонов крем изпълняваха всички тези изисквания и като цяло вкусът на ФОРЕВЪР СЕНСЕЙШАБЪЛ ни създава усещане, че си угаждаме.

Споделете с приятели:

Нагоре