Дует за добро здраве

Форевър

Рестартирайте тялото си с програмите на Форевър DX4 и C9

Понякога човек има нужда да преразгледа всекидневните си навици и да ги замени с по-здравословни и по-осъзнати. Именно с тази цел са разработени системите на Форевър DX4 и C9. Те предлагат рестарт и на здравето, и на храненето, за да се погрижат за жизнеността ви на по-дълбоко ниво.

Когато решите да правите програма C9, е препоръчително да започнете с DX4. И макар че новата DX4 може да се прави през три месеца, C9 не бива да се повтаря повече от два пъти годишно. Съчетаването на DX4 и C9 една след друга два пъти в годината може да ви помогне да извлечете максимални ползи за здравето си от двете програми. Ето повече за това какво представлява всяка от тях и защо са идеални заедно.

Какво е DX4?

Новата система за баланс на тялото от Форевър DX4 представлява първата стъпка във Ф.И.Т. пътешествието. Тя се състои от седем хранителни добавки и продукти в подкрепа на здравословните навици и е с продължителност четири дни. DX4 ви води към баланс на физическото здраве с помощта на продуктите и добавките в пакета, предлага рецепти за чисто хранене и ви учи на осъзнатост, поставяне на цели и благодарност.

Всички елементи на DX4 са създадени да работят в тандем, за да помагат на хората да укрепят връзката между ума и тялото си и да си създадат по-здравословни навици. DX4 го постига, насочвайки се към ключови системи в тялото като храносмилателната, отделителната и мозъка, за да изчисти тялото от ненужните стресови фактори и да освободи ума от безпорядъка.

През първите два дни за потребностите на тялото основно се грижи съдържанието на DX4, комбинирано с много вода. На третия и четвъртия ден програмата включва и здравословни, богати на зеленчуци салати и чисти, натурални похапвания.

Като цяло DX4 ви помага да положите основите за положителна промяна в начина на живот и за създаване на устойчиви здравословни навици.

Какво е C9?

Деветдневната програма за промяна начина на хранене C9 предлага пет ефикасни продукта и е втората крачка във Ф.И.Т. пътешествието. Съдържанието на кутията е съчетано с леки физически упражнения, вкусни рецепти за нискокалорични хранения и „свободни храни“, включващи разнообразни плодове и зеленчуци. Програма C9 може да допринесе за отслабване, по-плосък корем и по-елегантна линия.

Както и при DX4 всички аспекти на C9 са създадени да действат в синхрон, за да помагат на хората да подобрят храненето си и да почувстват положително въздействие върху здравето си. Програма C9 включва рецепти за здравословни ястия и шейкове, както и предложения за включване на леки тренировки плюс поставяне на цели.

Целта на C9 е да ви научи да взимате по-добри решения относно храненето си и как добавянето на всекидневно движение спомага за подобряване на здравето.

Защо DX4 и C9 действат толкова добре заедно?

Макар че всяка от програмите може да се ползва самостоятелно, C9 надгражда DX4 за оптимални резултати. DX4 поставя основите за изчистване на организма, като рестартира ключови системи в него. След това C9 продължава пътешествието към чисто хранене и ни насърчава да продължаваме да работим върху вътрешната си нагласа чрез поставяне на цели, като същевременно добавя и елемент на леко физическо натоварване.

Винаги ли трябва да съчетавам двете програми?

DX4 е разработена да се прави през три месеца, а C9 се прави по-рядко. Препоръчително е да правите C9 по два пъти в годината, така че може да се съчетава с две от четирите повторения на DX4 (през една програма). Този график на комбиниране на двете системи ще подпомогне здравето на ума и тялото ви и ще затвърди здравословните ви навици.

Споделете с приятели:

Нагоре