Форевър живее във всеки от нас

Грег Моън, CEO, Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл

Помнете, че мечтата на Форевър е по-голяма от всеки индивид. Тя се създава вече 45 години, а пред нас се простира цялото бъдеще.

Трудно е да повярваш, че Форевър съществува вече 45 години. Помня моментът, когато компанията бе само семенце на идея около семейната кухненска маса, а Рекс продаваше алое продукти от дома ни. Дори по това време най-важен беше един водещ принцип и оттогава той е останал константа: „Основното винаги са хората.“

От самото си зараждане Форевър има силата да променя животи и да дава на хората бъдеще, изпълнено с повече здраве и надежда. Форевър е нещо по-голямо от това, което правим или продаваме; смисълът ѝ е да предоставя на хората възможност да показват най-доброто си лице. Тази визия движи компанията ни през последните 45 години и ще продължи да ни движи и в бъдеще.

Именно концепцията, поставяща хората на първо място и отворена към бъдещето, продължава да диктува всичко, което правим и днес – от създаваните продукти до щедрите ни програми за стимулиране. Тя ни помогна да израснем от малък семеен бизнес до присъствие в повече от 160 страни. Изграждането на нещо вечно започва от стабилните основи и аз вярвам, че принципите, заложени преди толкова години, са помогнали на Форевър да устои на изпитанията на времето.

Основите на Форевър са изградени по доста различен начин от тези на повечето компании и това е съвсем съзнателно. Нашият затворен цикъл на производство ни дава възможност да контролираме всяка стъпка от процеса – от растението до продукта и до вас, за да ви предлагаме най-висококачествените продукти за здраве и красота на пазара.

Наскоро, по време на обучението Accelerate 4, имах честта да видя как нови хора изживяват първата част от този процес и мястото, от което всичко започва – нашите алое полета в Доминиканската Република. Невероятно е да ги видиш през очите на другите, като знаеш как това растение преобразява животи. Това ми припомни, че ден след ден всички ние носим положителна промяна и оказваме въздействие върху онова, което има най-голямо значение за хората.

Изминалите няколко години ни показаха колко силни можем да бъдем, когато останем верни на ключовите си ценности и съхраним устойчивите си основи. Когато светът ни поднесе предизвикателства, ние намерихме решения и нови начини да продължаваме напред и то заедно. Но всичко продължава да се развива с бързи темпове и ние не бива да изоставаме. Моята задача е да водя Форевър в приспособяването ѝ към потребностите на собствениците на бизнес, на служителите ни и на пазара. С разрастването на глобалния бизнес структурата на Форевър става по-сложна и затова стратегическият фокус и дългосрочното планиране придобиват все по-голямо значение.

Подкрепян от всеотдаен екип, аз оставам съсредоточен върху това да движа Форевър напред и да съм архитект на растежа в нашето семейство от компании. Ще продължим да надграждаме фундамента и ценностите си, като се учим от миналото и се вслушваме във вашите потребности, защото вие сте нашето глобално семейство. Знам, че така ще създадем една по-силна Форевър, която ще е подобаваща и за бъдещето, и за вас.

Помнете, че мечтата на Форевър е по-голяма от всеки индивид. Тя се създава вече 45 години, а пред нас се простира цялото бъдеще. Вие непрекъснато създавате бъдещето на Форевър — няма граници за това, което можете да постигнете!

Скоро ни предстои да се съберем, за да отбележим успехите си на Глобалното рали в Бали във втората половина на този месец. Много се вълнувам, че там ще се видя с всички квалификанти и че заедно ще честваме като Форевър семейство 45 години промяна на животи.

Форевър живее във всички нас. Да поддържаме основите стабилни и пламъка жив.

Продължавайте да упорствате,

Грег Моън

Главен изпълнителен директор
Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл

Споделете с приятели:

Нагоре