Подгответе се за лятото с Форевър

По материали на Форевър Великобритания

Съвсем скоро лятото ще е в разгара си. По-дълги дни, по-високи температури и шанс да се радваме на чист въздух и слънчеви лъчи. Добрата новина е, че подготовката за летните дни започва още днес с Форевър.

С нашите фантастични продукти, сред които са обновеният ЗАЩИТЕН ДНЕВЕН ЛОСИОН и невероятни добавки като ФОРЕВЪР МОРСКИ КОЛАГЕН и нашите знакови АЛОЕ НАПИТКИ, можете да сте сигурни, че ще се подготвите за лятото навреме.

Може и да е едва началото на май, но сигурно из ума ви вече се върти мисълта, че лятото наближава и трябва да имате готовност за топлите дни. Сега е идеалният момент в годината да обърнете внимание на здравето и жизнеността си, както отвътре, така и отвън.

Обновете козметичния си режим навреме

Всички обичаме слънчевите лъчи и със затоплянето на времето прекарваме все повече време навън. Но наред с многобройните си положителни въздействия върху здравето ни, слънцето и околната среда като цяло имат и недотам желани ефекти особено върху нежната кожа на лицето. Затова Форевър обнови състава и действието на любимия ЗАЩИТЕН ДНЕВЕН ЛОСИОН от синята козметична серия. Задачата на дневния лосион е да предпазва и подхранва кожата с натурални масла и минерален цинков оксид.

Подходящ за всеки тип кожа, усъвършенстваният лосион защитава лицето и шията от ултравиолетовите лъчи с фактор 20. Ефектът се дължи на естествено извлечен цинков оксид, който не съдържа наночастици и, благодарение на използваната прогресивна технология, не оставя бели следи. Леката формула на лосиона обгрижва, успокоява и овлажнява кожата, за да се радвате пълноценно на времето, прекарано на открито.

Вашето лято започва тук

Нашата награждавана всекидневна хранителна добавка ФОРЕВЪР МОРСКИ КОЛАГЕН се превръща в задължителна за всеки козметичен режим. Тя съдържа колаген, витамини и коктейл от незаменими нутриенти, за да насърчава тялото ви да е в оптимална форма във всяка възраст и да ви вдъхва увереност.

Със своя тръпчив плодов аромат ФОРЕВЪР МОРСКИ КОЛАГЕН е и много вкусен, а удобните пакетчета от 15 мл можете да носите навсякъде, за да го изпивате и в движение. Няма по-лесен начин да подкрепяте хидратацията и структурата на кожата си отвътре навън.

Глътка здраве

Знаете ли, че съществуват над 400 разновидности на алоето? Но само един от тях е доказал качествата си – Барбадензис Милър. Той е и единственият, който ще откриете в нашия знаков ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА. Той може да се похвали с 99,7% гел от вътрешността на листата, отличен е и за кожата, и за храносмилането.

Нашето алое вера се отглежда в плодородни почви и климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Сертифицирано е от Международния научен съвет за алое за своята чистота и качество. Още по-хубаво е, че нашето алое се извлича с любов на ръка, за да можете да се насладите на истинската сила на природата във всяка капка.

Добавете цвят и аромат към алоето си

Екзотичните плодови и тропически аромати, съчетани с алое, са идеалната подготовка за лятото. Ако обичате червени боровинки и сладки ябълки, опитайте АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРА на Форевър. С 90,7% чист гел от вътрешността на листата подкрепяте успешно имунитета и здравето на кожата си, а плодовите добавки не само придават на напитката вълшебен вкус, но и я обогатяват с антиоксиданти, а пък червените боровинки подпомагат и отделителната система.

Много любима разновидност на Форевър напитките е и АЛОЕ И ПРАСКОВИ. Пивка, свежа и с цели 84,3% чист алое вера гел, тя е идеална за всеки ден и подготвя тялото за предстоящия сезон.

Но безспорен фаворит за създаване на „лятна нагласа“ е АЛОЕ МАНГО. Само глътка от тропическото ухание и сочната сладост на узряло манго, в комбинация 86% чисто алое от собствените ни полета, безпогрешно настройва съзнанието ни на лятна вълна. А и организмът ни със сигурност ще ни благодари за жизнеността и енергията, с които ще ни заредят алоето и богатото съдържание на витамин С в напитката.

Споделете с приятели:

Нагоре