ГЛОБАЛНО РАЛИ У ДОМА

Форевър България

Глобалното рали на Форевър събира водещи собственици на Форевър бизнес от над 160 страни, за да се запознаят с най-новите продукти, да присъстват на въздействащи обучения, да бъдат мотивирани от вдъхновяващи истории, да аплодират впечатляващи награждавания, да се насладят на невероятно шоу и на още много други атрактивни занимания. Ненапразно казваме, че събитието не може да се сравни с нищо, което сте виждали досега!

Тази година цялата емоция и вълнение на празника ще можете да изживеете от удобството на дивана у дома. Онлайн събитието дава изключителната възможност още повече собственици на Форевър бизнес да се включат и да съпреживеят всичко, което се случва на Глобалното рали. Включете се и вие на 8, 9 и 10 април 2021 г. за три дни обучения, мотивация, признания и забавления. Ако все още не сте купили своя билет, не пропускайте възможността да го направите, защото само до 22 март ще можете да се възползвате от цена на билета от 20 долара. След това билетите за шоуто ще поскъпнат на 30 долара. Купете своя тук: bit.ly/FGR21Tickets и не забравяйте, че събитието ще бъде на живо и няма да може да бъде гледано на запис по-късно!

КАКВО ВИ ОЧАКВА?

8 АПРИЛ

ВДЪХНОВЕНИЕ

Първият ден определено ще бъде истински вдъхновяващ. Ще чуете мотивиращи обучения от нашите топ лидери, въодушевяващи истории от специалните ни гости и важни новини за всичко, което превръща Форевър в най-добрата бизнес възможност на света.

 

9 АПРИЛ

ОБУЧЕНИЕ

Денят на обученията, изпълнен с полезни съвети и интересни, полезни и практически насочени тренинги от лидерите и ръководството на Форевър, които ще ви бъда от полза за разрастването на вашия бизнес с компанията.

 

 

10 АПРИЛ

ПРИЗНАНИЯ И ЗАБАВЛЕНИЕ

И най-доброто ще запазим за накрая. Най-любимата ни част от ралито – обявяването на Chairman’s Bonus чековете, Мениджърите от категория СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ и ТОП 10 страните в света на Форевър ще можете да гледате в третия ден на Глобално рали у дома! Ще празнуваме вашия успех и то по най-добрия възможен начин!

РАЛИ МАГАЗИН

И това не е всичко. По време на ралито ще имате възможност да си купите ексклузивни брандирани предмети и облекло от рали магазина. Как и къде ще можете да си поръчате от уникалните рекламни стоки, ще научите по време на ралито.

НОВИ ПРОДУКТИ

Ако искате първи да научите кои са новите продукти на компанията за 2021 г., ще ви чакаме на Глобално рали у дома!

ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ

Ще можем да ви предложим превод на български по време и на трите дни на рали шоуто и се надяваме, че ще ви помогнем да съпреживеете емоцията още по-пълноценно.

Повече подробности ще откриете във ВЪПРОСИТЕ И ОТГОВОРИТЕ ЗА FGR21.

Включете се в шоуто от дивана у дома!

Споделете с приятели:

Нагоре