Да изправиш рамене и да продължиш напред

Грег Моън, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Изпълнен съм с оптимизъм, надежда и въодушевление за бъдещето. Във Форевър всеки ден работим усилено, за да се усъвършенстваме и приспособяваме към промените, които срещаме по пътя си.

В момента по света се случва какво ли не. Виждаме как войната отново надига глава и зверствата и страданията, които тя носи. Инфлацията се покачва по цялата планета и води до поскъпване на живота и проблеми с доставките, които засягат всекидневието ни. Времената са тежки и ми се иска нещата да бяха различни. Но всичко това са външни фактори. И макар да не можем да ги контролираме директно, изборът как да реагираме спрямо тях е само наш.

Вярвам, че човек е свободен сам да вземе решение дали да действа или да се остави да му бъде въздействано. Можеш да превиеш гръб и да се откажеш или да изправиш рамене и да продължиш да крачиш напред със съзнанието, че твоята нагласа, усърдна работа и оптимизъм, съчетани с твоя Форевър бизнес, могат да променят сложния ни свят към по-добро.

Изпълнен съм с оптимизъм, надежда и въодушевление за бъдещето. Във Форевър всеки ден работим усилено, за да се усъвършенстваме и да се приспособяваме към промените, които срещаме по пътя си. Разбира се, че не правим всичко това сами. Имаме нужда от вас, от доставчиците си и от персонала си. Всъщност всички ние се нуждаем един от друг.

Наскоро си припомних този принцип, докато играех голф с двама добри приятели и Форевър колеги – Гарин и Ейдън. Този ден на Ейдън никак не му вървеше на голф игрището и ударите му непрекъснато изпращаха топката надясно. Ядосан, той се обърна към Гарин и го помоли за помощ. Гарин с готовност направи няколко коментара и двамата заедно коригираха едно-две неща. Проблемът бе разрешен и Ейдън завърши играта с точни и прави удари.

Мълчаливо наблюдавах как двама приятели заедно разрешават проблем и се вдъхнових. Без его, без стеснителност и без неувереност – само доверие, готовност за подкрепа и решения. Можете ли да си представите какво би било, ако подхождахме към всички свои проблеми по този начин?

Всеки един от нас може да сподели с останалите нещо уникално и силно. Форевър е инструмент, средство и възможност, която дава на всекиго, независимо от материалното му положение, равен шанс да си изгради независим и необикновен живот за себе си и семейството си.

Разбира се, че не е подходяща за всички и има хора, които гръмогласно критикуват предлаганото от бизнеса ни. Това е добре – както във всичко в живота всеки има право на собствено мнение. Но все пак ви призовавам да не позволявате на тези гласове да заглушат потенциала. Знаем, че когато се прави както трябва, нашият бизнес е невероятен начин хората да променят живота си и живота на другите… заедно!

Продължавайте да упорствате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре