Имунно здраве

Форевър

ФОРЕВЪР ИМУНО е съвсем нов продукт, съдържащ комбинация от 10 витамина и цинк в подкрепа на имунната система. За да научим повече за научната обосновка на състава му, разговаряхме с директора по качеството на Форевър Кристофър Алтамирано, който може да се похвали с повече от осем години опит в качествения контрол, както и в проучването и развоя на хранителни добавки. Той също така две години е учил имунология, което му дава още по-задълбочен поглед върху създаването на тази хранителна добавка.

Какво представлява ФОРЕВЪР ИМУНО?

Новата хранителна добавка на Форевър предоставя 10 витамина и минерала цинк в дъвчащи дражета на изцяло растителна основа. Те са вкусни, дъвчат се лесно, имат естествена сладост и приятен тропически аромат.

Защо добавките за имунно здраве са важни?

Имунитетът представлява сложна система от клетки, протеини, органи и антитела. И макар че се сещаме за тях само когато се борим с настинки и грипове, всъщност защитните сили на организма ни работят на заден план всеки ден от живота ни. Това означава, че определено е добра идея да подкрепяме нормалната им функция.

Какво отличава ФОРЕВЪР ИМУНО от останалите дъвчащи добавки на пазара?

Повечето дъвчащи хранителни добавки са на базата на желатин – съставка, която обикновено се извлича от животински източници. ФОРЕВЪР ИМУНО има изцяло веган състав, така че във формулата му няма никакви животински субпродукти. Желатинът в меките дражета е заменен с модифицирано нишесте от тапиока, което също оказва въздействие върху поведението им в топло и влажно време – те са по-устойчиви и вероятността да се разтопят или да залепнат едно за друго е по-малка.

Кои са основните съставки на продукта?

ФОРЕВЪР ИМУНО съдържа ключови витамини и минерала цинк, за да подкрепя имунните клетки и други системи в тялото.

  • Витамини A, B6, C и D3 допринасят за здрава имунна система.
  • Антиоксидантните витамини C и E защитават клетките от оксидативен стрес.
  • Витамини K1 и D3 съдействат за поддържане здравето на костите.
  • Витамини B6, B12 и биотинът подкрепят нервната система.
  • Добавеният цинк осигурява още по-голяма подкрепа за имунната система и когнитивните функции.

Как подкрепят имунното здраве тези нутриенти?

Витамини B6, C и D допринасят за нормалната функция на имунната система. Витамин C също допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора и спомага за защита на клетките от оксидативен стрес. Витамин B12 допринася за нормалната функция на нервната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Витамин K допринася за поддържане на нормално състояние на костите. Цинкът спомага за поддържане на нормални коса, кожа и нокти.

Какви проучвания правихте, за да откриете точната формула?

Въз основата на одобрени от специалисти в областта статии и проучвания експертният екип на Форевър определи дневна доза от две меки дражета ФОРЕВЪР ИМУНО за ефикасна и същевременно безопасна.

Споделете с приятели:

Нагоре